Survivor 19 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Kıran kırana

Ekranların en çok izleneni ve sosyal medyada en çok tartışılan yarışma programı Survivor 2016, 19 Mayıs Perşembe akşamı enfes bir ödül oyunu ile izleyicisiyle buluştu. İzleyiciler kıran kırana mücadeleleri izlerken adeta ağızları açıkta kaldı. Peki, Survivor 2016, 19 Mayıs ödül oyununu kim kazandı, Perşembe günü oynanan ödül oyununun galibi belirlendi. Ünlüler mi kazandı Gönüllüler mi, Survivor ödül oyununu kim kazandı, 19 mayıs Survivor ödül neydi? İşte detayları sizler için derledik.

Survivor 19 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Kıran kırana

TAHİR KARAKEÇİ

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’in en çok izlenen ve kanalı tek başına reytinglerde sırtlayan yarışma programı Survivor, bundan böyle Perşembe akşamı da hayranlarıyla buluşacak. 19 Mayıs 2016 akşamı Survivor 2016’da; kıran kırana, nefesleri kesen, izleyiciyi de oyuna dahil eden birbirinden önemli mücadeleler yaşandı ödül oyununda. Tabii ünlüler ve gönüllülerin aralarındaki gerilim de cabası. Peki, kıran kırana geçen ödül oyununu kim kazandı Survivor’da, 19 Mayıs Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı, ödül neydi? İşte detaylar…

ALP KIRŞAN AÇIKLADI, YARIŞMACILAR KENDİNDEN GEÇTİ

Alp Kırşan’ın sunumuyla ekranlara gelen 19 Mayıs Survivor 72. Bölüm ödül oyununda ödül neydi sorusunun cevabı oldukça tatmin ediciydi. Alp Kırşan ödülü açar açmaz, hem Gönüllüler hem de Ünlüler takımındaki yarışmacılar kendinden geçti. Ödül ise Burger King’den Hamburger ve patatesti, ancak bununla bitmiyordu ödül. Ödülü kazanan takım uçağa binip Dominik’te çok güzel bir yere gidip Hamburgerlerini orada yiyecek ve çok güzel bir otelde sabaha kadar konaklayacaktı.

GÖNÜLLÜLER ÇOK İSTİYORDU!

İşte uzun zamandır ödül oyunu kazanamayan Gönüllüler takımı bu müthiş ödülü kazanmak istiyordu. Haliyle de ödül oyununa iyi başladılar ve 2-0 öne geçtiler. Ünlüler takımı da son zamanlardaki güzel performanslarını devam ettirip seriyi bozmak istemiyordu ki onlar da hemen oyuna ortak oldu ve skoru 2-2’ye getirdiler. İşte 2-2’den sonra oyunun zevki ortaya çıktı. Bir Ünlüler kazanıyordu, bir Gönüllüler. Öylesine kıran kırana geçiyordu ki mücadeleler saniye farkla bile sayıyı alan yarışmacı oluyordu. Hiç fire vermeyen isim ise “Tek rakibim kendimim” diyen Nagihan’dı. 7-5 öne geçen Ünlüler takımı Gönüllüler takımının oyuna ortak olmasını engelleyemedi ve skor 8-8’e geldikten sonra yine Nagihan ile 9-8’e getirdi. Daha sonra Efecan Yattara’yı mağlup etti ve skor 9-9 oldu.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2016 19 Mayıs ödül oyununu kim kazandı diye merak edenlerin merakı giderildi artık. Son oyunda bayrak yarışı yapıldı ve Atakan, Yattara Nagihan Ünlüler takımından, Serkay, Efecan ve Damla da Gönüllüler takımından yarıştı. Aynı anda atışlara başlayan Efecan ve Yattara’dan şanslı olan isim Yattara oldu ve ödülü Ünlüler’e getirdi. Ünlüler, 19 Mayıs Survivor 2016 ödül oyununda Gönüllüleri 10-9 mağlup etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz