Survivor 20 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, iletişim nasıl? Coştular bir kere

TV8’in adrenalin yüklü yarışması Survivor 2016’da 20 Mayıs Cuma akşamı ne ararsanız vardı. Survivor 20 Mayıs Cuma akşamı Alp Kırşan’ın sunumuyla iletişim ödül oyunu oynandı. Peki, bir takımın oldukça açıldığı ve coştuğu iletişim ödülü neydi, Survivor ödül oyununu kim kazandı, 20 mayıs Survivor iletişim ödülünü kim kazandı, hangi takım ailesiyle telefonda konuştu, Survivor 20 mayıs ödül oyunu kaç kaç bitti? İşte tüm detaylarıyla 20 Mayıs Survivor 2016 iletişim ödülü oyunu detayları.

Survivor 20 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı, iletişim nasıl? Coştular bir kere

OKTAY DEMİR

Survivor 2016 20 Mayıs Cuma akşamı ekranlara gelen 73. Bölümüyle izleyenlerin bir kez daha ağızlarını açıkta bırakmayı başardı. Survivor 20 Mayıs iletişim ödülü oyununda hırs, mücadele, sataşma, nispet, ne ararsanız vardı. Alp Kırşan’ın açıkladığı üzere; 20 Mayıs Survivor iletişim ödülü oyununda ödül yarışmacıların BİP aracılığıyla aileleriyle telefon görüşmesi yapacak olmasıydı, yanında bir de her yarışmacıya kişi başı 4 yumurta ve 2 patates ve ekstradan meyve tabağı verilecekti. Peki, Ünlüler takımının açık ara önde başladığı iletişim ödül oyunu kaç kaç bitti, Survivor iletişim ödül oyununu kim kazandı, 20 mayıs Survivor 2016 ödül oyununu kazanan takım hangisi? İşte cevabı.

ÜNLÜLER COŞTU BİR KERE           

20 Mayıs ödül oyununa Gönüllüler 1-0 öne başladı ama Ünlüler takımı oldukça iyiydi bu oyunda. Ünlüler takımı 1-0’dan geri gelip durumu 8-1’e kadar taşıdı daha sonra ise Gönüllüler İbrahim ile skoru 8-2’ye getirdi ve geri gelme ümidi ve bir kıvılcım yakalamak istiyorlardı. Daha sonra Nagihan Ünlüler takımını 9-2 öne geçirse de İbrahim, Serkay ve Efecan oyunları kazanarak 9-5’e getirdi skoru. Son oyuna Damla ve Nagihan çıktı. Damla’nın kazanmaktan başka şansı yoktu, Nagihan ise sayıyı aldığı takdirde finali gerçekleştirip ödülü de takımına kazandıracaktı. Geçtiğimiz haftadan bu yana ödül oyunlarında Gönüllüler’e geçit vermeyen Ünlüler takımı 20 Mayıs Survivor iletişim ödül oyununu da 10-5 kazandı. Nagihan 4’te 4’lük bir performans sergiledi.

ÜNLÜLER SONUÇTA AİLELERİNİN SESLERİNİ DUYACAK!

Çok uzun zamandır aile ödüllerini kazanamayan Ünlüler takımı Survivor 2016’da ilk kez ailelerinin sesini duyacak ve canlı olarak telefonla konuşacaklardı. Daha konuşmadan Ünlüler takımındaki yarışmacılardan Yunus Günçe gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler