Survivor 28 Nisan 2016 beko ödül oyununu kim kazandı? 2 günlük ziyafet

TV8 ekranlarından yayımlanan ve televizyon tarihinin en zor yarışması olan Survivor 2016’da birleşme partisi öncesi bir ödül oyunu daha oynandı. Oldukça ilginç ve zevkli olan ödül oyununu kazanmak için Gönüllüler ve Ünlüler birbirleriyle kıyasıya mücadeleye girişti. Peki, büyük ödülün olduğu ödül oyununu kim kazandı, survivor ödül oyununu kim kazandı, survivor buzdolabı ödülünü kim kazandı, 28 nisan Survivor’da ödülü hangi takım aldı? İşte detayları sizler için derledik.

Survivor 28 Nisan 2016 beko ödül oyununu kim kazandı? 2 günlük ziyafet

TAHİR KARAKEÇİ

Dedikodu, strateji, oyun eşleşmeleri, psikolojik çöküntü, kavga, tartışma, adrenalin ve ödül oyunu heyecanının bir arada bulunduğu 28 Nisan 2016 Survivor, yine izleyenlerini mest etmeyi başardı. Survivor son ödül oyununu kimin kazanacağı büyük merak konusuydu ve ödül de oldukça tatmin ediciydi. 28 Nisan Survivor 2016’da ödül neydi sorusunun cevabını hemen söyleyelim, Beko’dan buzdolabıydı ödül ve içi de doluydu. Buzdolabında da ne ararsanız vardı. 28 Nisan Survivor ödül oyununu kazanan takım 2 gün boyunca buzdolabından faydalanacak ve ziyafet çekecekti. Peki, Survivor son ödül oyununu kim kazandı, Survivor 2016 28 Nisan ödül oyununu kim kazandı?

ÜNLÜLER ÖNE GEÇTİ AMA!

Dominik’te yine ilginç bir ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar gözleri kapalı bir şekilde birbirlerinin sırtındaki flamaları çekmeye çalıştı ve flamayı ilk kaldıran sayı alıyordu, iki sayıyı alan takımına sayıyı kazandırıyordu. Ünlüler takımı 28 Nisan Survivor ödül oyununda öne geçmeyi başardı ve 3-1’e getirdi skoru. Ancak daha sonra Gönüllüler de Gizem Memiç, Efecan ve İbrahim sayıları alarak 4-3 öne geçmeyi başardı. Skor 4-3 iken Gizem Memiç ve Ezgi Avcı karşı karşıya geldi ve 2 sayıyı da kazanan isim Gizem Memiç olunca Gönüllüler 5-3 öne geçti.

EN MERAK EDİLEN EŞLEŞME: SERKAY-SEMİH!

Gönüllüler oyunu 3-1’den 5-3’e getirdi ve Semih ile Serkay karşılaştı, 28 Nisan ödül oyununun en merak edilen eşleşmesiydi bu. İlk flamayı çeken Serkay oldu ve avantajı ele geçirdi, daha sonra Semih 1-1 yaptı ve kazanan sayıyı takımına götürecekti artık ve kazanan Serkay oldu. Gönüllüler 6-3 öne geçti. Gizem Kerimoğlu Nagihan’ı mağlup edip 7-3’e getirdi durumu. Atakan ve Serkay eşleşmesinde Atakan kazandı ve skor 7-4 oldu, Gönüllüler önde götürüyordu mücadeleyi.

ÜNLÜLER GERİ DÖNDÜ, PEKİ KİM KAZANDI?

28 Nisan Survivor ödül oyununda sona gelindi artık ve Ünlüler de üst üste sayı alarak durumu 9-8’e kadar taşımıştı. Serkay ve Semih karşılaştı ve Semih kazanarak skoru 9-9’a getirdi. Ünlüler müthiş bir geri dönüş yaptı ve durum berabere. Son etaptı artık ve Dominik’te oyun başka bir yere geldi, Ünlüler 9 Gönüllüler 9 oldu. Bu oyunu kazanan, buzdolabı ödülünün sahibi olacak ve 2 gün boyunca keyfini çıkaracak. Ünlülerde Ezgi Avcı, Gönüllülerde Gizem Memiç karşılaştı. 2 oyunu da Gizem Memiç kazandı ve buzdolabı ödülünü Gönüllüler takımına getirdi. Gönüllüler iki gün boyunca buzdolabından faydalanacak ve içindekilerle ziyafet çekecek. 28 Nisan Survivor 2016 müthiş ödül oyununu Gönüllüler kazandı, skor 10-9.

Kaynak: Diyarbakır Söz