Survivor 2016 9 Mayıs konseyde neler yaşandı, SMS oylamasında kim elenecek?

Survivor 2016’da 9 Mayıs akşamı bir ada konseyi daha yaşandı. 8 Mayıs konseyde üçüncü eleme adayı belirlendi ve Ezgi aday olmuştu. 9 Mayıs 2016 Survivor ada konseyinde ise SMS oylaması yapıldı. Acun Ilıcalı konseyde Nagihan’a laf sokmayı ihmal etmedi. Peki, Survivor 9 Mayıs 2016 ada konseyinde neler yaşandı, eleme adayları neler söyledi, yarışmacılar neler konuştu, Acun Ilıcalı gülme krizine girdi. Survivor kim elendi, adaya kim veda etti, 9 Mayıs kim elendi gibi sorular bu gece yanıt bulacak.

Survivor 2016 9 Mayıs konseyde neler yaşandı, SMS oylamasında kim elenecek?

OKTAY DEMİR

TV8’in eğlenceli fenomen yarışma programı Survivor 2016 9 Mayıs akşamı ada konseyinde izleyiciler gülme krizine girdi adeta. Acun Ilıcalı Survivor 2016’da 9 Mayıs ada konseyinde Nagihan’ın üzerine gidince hem yarışmacılar hem de ekran başındakiler gülme krizine girdi. Nagihan kıskançlık konusuna da değindi ve tekrarladı “Kıskanılıyorum, ben de Nagihan gibi birini görsem karşımda ben de kıskanırım” diyerek herkesi kahkahaya boğdu.

ELEME ADAYLARI KONUŞTU!

Survivor 9 Mayıs 2016 ada konseyinde Acun Ilıcalı halk SMS oylamasını başlattı ve eleme adayları olan Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi Avcı’ya söz verdi. Yarışmacılar elenmemek için şu mesajları verdi.

ATAKAN: CEVABI HALK VERECEK               

Atakan; “Benim için tabii ki zor bir konsey çünkü potadayım. Dokunulmazlık oyunlarında bir şey yapıp asılmamız lazım ve kazanmamız lazım. Artık son düzlüğe girdik, girdiğimiz düzlükte iyi yarışmacıların da elenecek olması bizim için dezavantaj. Burada adayım, tabii ki kimse gitmek istemeyecektir ve ben de burada kalmak istiyorum. Survivor’ı çok seviyorum, elimden geleni yapıyorum, güçlü olduğumu düşünüyorum, buraya kadar biz elimizden geleni yaptık, artık geri kalanın cevabını halk verecek” diye konuştu.

YUNUS GÜNÇE: FANİ OLDUĞUNU HATIRLA

Yunus Günçe; “Eleme için şunları söyleyeceğim. Bir omzumdan öbür omzuma ‘Fani olduğunu hatırla’ yazıyor dövmeyle. Bu benim hayat felsefem, bunu idrak ettikten sonra insan her şeye başka bakıyor. Survivor’da da faniyim, şampiyon da olsam bir gün Survivor bitecek. Bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Dünyaya baktığım yerden yaşadıklarıma bakıyorum Survivor’da. Herkesin güvendiği bir şey var hayatımda, annemin evindeki oda. Bu konseyden benim adım çıkarsa tekrar o odaya döneceğim. Burda olmayı hiç istemediğim kadar çok istiyorum, gitmeyi kimse istemez. Burda olmamı isteyen insanlar varsa, bu da açık bir davettir belki, harekete geçmelerinde bir sakınca yok” ifadelerini kullandı.

EZGİ: KENDİMİ İYİ İFADE ETTİM

Ezgi; “Üçümüz de potadayız, benim ilk SMS’e, oylamaya çıktığımız bir oylama. Gerçekten içim, gönlüm çok rahat. Kendimi iyi ifade ettiğimi düşünüyorum. Burda olduğum süreçte gerçekten çok güzel zamanlar yaşadım, burada kalmaya devam etmek istiyorum. O yüzden bundan sonraki halkımıza bağlı” diye konuştu ve daha sonra Acun Ilıcalı Survivor seyircilerine “Kimin gideceğine kimin kalacağına siz vereceksiniz” diyerek Atakan, Ezgi ve Yunus Günçe’nin SMS oylamalarını bir kez daha hatırlattı. Survivor kim elendi, survivor ünlülerde adaya veda eden isim kim gibi sorular 10 Mayıs Salı (bu gece) yanıtını bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz