Survivor 2017 11 Şubat bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? O gitmeyecek

TV8’den ekranlarımıza konuk olan Survivor 2017’de 11 Şubat dokunulmazlık oyununu oldukça çekişmeli geçen oyun sonucunda Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler bireysel dokunulmazlık oynadı. Peki, 11 Şubat Survivor 2017 bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, dokunulmazlık kolyesi kimin oldu, bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2017 11 Şubat bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? O gitmeyecek

Survivor 2017’de müthiş bir çekişmeye sahne olan dokunulmazlık oyunu, seyretmesi en zevkli olan dokunulmazlık oyunlarından bir tanesiydi. Dokunulmazlık oyununda da her şey sona kalınca daha da heyecan artmıştı. Heyecanlı oyun sonrası kazanan takım da Ünlüler olduğu için Gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Peki, bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, konseyde kimin ismi yazılamayacak, kim isim söyleyecek, bireysel dokunulmaz hangi yarışmacı?

SONA KALAN BEŞ İSİM KIYASIYA YARIŞTI

Survivor 11 Şubat 2017’de bireysel dokunulmazlık oyunu oldukça zordu. Bireysel dokunulmazlık oyunu, takım dokunulmazlık oyunu uzun sürdüğü için akşama kalmıştı. Karanlıkta oynanan bireysel dokunulmazlıkta sona kalan beş isim; Volkan, Ogeday, Tuğçe, Sadin ve Gökhan oldu. Alp Kırşan oyunu biraz daha zorlaştırdı ve akabinde elenen isim Gökhan oldu. Gökhan’ı takiben ilk olarak Ogeday elendi. Ogeday’dan sonra elenen isimler Sadin oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZ KİM?

Survivor 2017 11 Şubat Cumartesi bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı, bireysel dokunulmazlık kolyesini kim aldı sorusunun yanıtı alındı. Sona kalan iki isim Tuğçe Melis ve Volkan Çetinkaya oldu. Tuğçe Melis ve Volkan’ın uzun süren mücadelesinden galip çıkan isim Tuğçe oldu. Survivor 2017 11 Şubat bireysel dokunulmazlık oyununu Tuğçe kazandı ve Tuğçe’nin ismi yazılamayacak ve bir de eleme adayı gösterecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz