Survivor 2017 11 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim konseyde? Böyle dönüş yok!

TV8’in eğlenceli yarışması Survivor 2017 11 Şubat akşamı dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Sakatlık, heyecan, gerilim ne ararsanız vardı. Hangi takımın kazanacağı, konseye gideceği merakla bekleniyordu. Peki, Survivor 2017 11 Şubat dokunulmazlık oyunu kim kazandı, dokunulmazlığı kim kazandı? Ünlüler takımı müthiş bir dönüş yaptı.

Survivor 2017 11 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kim konseyde? Böyle dönüş yok!

TAHİR KARAKEÇİ

Gittikçe oyunların zorlaştığı Survivor 2017’de ilk büyük sakatlık da meydana geldi. Survivor 2017 11 Şubat dokunulmazlık oyununun 2. Turunda Serhat Akın sakatlandı, Serhat Akın’ın durumu nasıl, ayağına ne oldu gibi soruların yanıtı bekleniyor. Peki, Survivor 2017 11 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı, dokunulmazlığı hangi takım aldı, hangi takım konseye gidecek, Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER’İN DOKUNULMAZLIK SAVAŞI!

Dokunulmazlık oyunlarında Gönüllüler ve Ünlülerin müthiş savaşı sürüyor. İki hafta üst üste iki takım da ardı ardına konseye gitmiş ve geçtiğimiz Salı akşamı Gönüllülerden Denisa adaya veda etmişti. Denisa’sız ilk kez Dokunulmazlık oyunu oynayan Gönüllüler takımı ilk tura iyi başlamıştı. Survivor 2017 11 Şubat ilk dokunulmazlık oyununun ilk turunda Gönüllüler 4-2 öne geçmişti. Ancak Ünlüler takımı da bırakmaya niyetli değildi ve müthiş bir geri dönüşe imza attılar. Ünlüler ilk turda Gönüllüler’i 5-4 mağlup etmeyi başardı.

İKİNCİ TURDA GÖNÜLLÜLER FARKI

Dominik’te ikinci tura iyi başlayan taraf Ünlüler oldu bu kez, ancak Gönüllüler takımı da bırakmaya niyetli değildi. İkinci tur oynandığı esnada Anıl ve Serhat Akın karşı karşıya geldi. Serhat Akın parkurun üçüncü engelinde şok bir sakatlık geçirdi. Serhat Akın’ın durumu nasıl merakla bekleniyor. Ardından Gönüllüler takımı jest yaptı ve Ünlülerden istedikleri kişi yarışabilir dediler. Bu kez Anıl ve Sedat karşılaştı ve Anıl kazanan taraf oldu. İkinci turda Gönüllüler Ünlüler’i 5-2 yendi.

FİNAL TURU NEFESLERİ KESTİ

11 Şubat 2017 Cumartesi Survivor’ın son bölümündeki dokunulmazlık oyununun final mücadelesi nefesleri kesti adeta. 2-0 Ünlüler takımı öne geçmişti ki Gönüllüler takımı Anıl ve Elif ile eşitliği sağladı ve oyunu bayrak yarışına taşıdı. Bayrak yarışında Ünlülerden İlhan Mansız ve Sema, Gönüllülerden Anıl ve Tuğçe yarıştı. İlk olarak kızlar koştu. Muhteşem mücadelenin olduğu ve iki takımın da her şeylerini ortaya koyduğu dokunulmazlığı hangi takım kazandı, hangi takım konseye gitti?

BAYRAK YARIŞINDA HER ŞEY BELLİ OLDU!

Survivor 11 Şubat 2017 dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Sema ve Tuğçe aynı anda geldi, daha sonra İlhan Mansız Anıl’dan sonra geldi. Anıl atışları yapamadı ve İlhan Mansız 3 başarılı atış sonrası kazanan taraf oldu. Nefeslerin kesildiği 11 Şubat dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmış oldu böylece. Gönüllüler takımı konseye gidecek ve iki eleme adayı çıkaracak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler