Görüş Bildir

Survivor 2017 23 Şubat ceza oyununu kim kazandı, ceza ne? Zor günler başlasın

TV8’in sürprizlerle dolu yarışması Survivor’ın yeni sezonunda yeni bir sürpriz daha vardı. Survivor 2017’de artık ceza oyunları oynanacak, kaybeden takım elindeki bir şeyi kaybedecekti. Survivor 2017 ceza oyununu kim kazandı, ceza neydi, 23 Şubat ceza oyununu kim kaybetti, kim kazandı? Survivor’da zor günler…

Survivor 2017 23 Şubat ceza oyununu kim kazandı, ceza ne? Zor günler başlasın

NURDAN AĞAR

Survivor 2017’de heyecan ve zorluklar giderek artmaya devam ediyor. Ekranların en zevkli yarışması Survivor’da bu sezonun yeniliklerinden olan ceza oyunu, 23 Şubat Perşembe akşamı izleyiciyle buluştu. Peki, Survivor 2017 ceza oyununu kim kazandı, Survivor 2017 ceza oyununda ceza neydi, 23 Şubat ceza oyununu kim kaybetti, Survivor ceza oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar…

CEZA OYUNUNUN CEZASI ZORLADI!

23 Şubat 2017’de Survivor ceza oyunu vardı, ceza oyununu kaybeden takımın evi barkı yıkılacaktı tabiri caizse. Acun Ilıcalı oyun başlarken ceza oyununun cezasını “Kaybeden takımın evi yıkılacak, şartlar daha da zorlaşacak” diye açıkladı. Gönüllüler ve Ünlülerin karşılaştığı ceza oyunu mücadelesi nefes nefese geçti. Ünlüler takımı Sedat ile 1-0 öne geçti, ancak daha sonra Gönüllüler Burçak ile eşitliği sağladı. Gönüllüler Anıl’ın Furkan’ı mağlup etmesiyle 2-1 öne geçti ve akabinde yine kızlardan Tuğçe Melis Pınar’ı yendi ve skor 3-1 oldu. Daha sonra Ünlülerden Tarık, Erdi’yi mağlup etti ve skor 3-2 oldu. Furkan ve Gökhan karşılaştı, Furkan kazandı ve 3-3’e getirmeyi başardı skoru. Daha sonra Gönüllüler takımı art arda 2 oyun aldı ve birinci turu 5-3 kazandı.

İKİNCİ TURU ÜNLÜLER KAPTI

Survivor 2017’de 23 Şubat Perşembe akşamı ceza oyununda ikinci tur başladı. İkinci tura iyi başlayan taraf Ünlüler takımı oldu. Ünlüler ceza oyununun ikinci turunda üst üste iki oyun aldı ve skoru 2-0’a taşıdı. Daha sonra Gönüllüler skoru hem 2-2’ye getirdi hem de sonrasında 3-2 öne geçti. Ancak Ünlüler de yılmak bilmiyordu. Ünlüler ve Gönüllüler kazana kazana skoru 4-4’e getirmeyi başardı. İkinci turun son oyununda Berna Keklikler ve Sema karşı karşıya geldi. 23 Şubat Survivor ceza oyununda Sema kazandı ve ikinci turu Ünlüler 5-4 kazandı, her şey final turuna kaldı.

FİNAL TURU NEFESLERİ KESTİ

Nefesler tutuldu ve final heyecanı başladı. Survivor 2017 23 Şubat ceza oyununun  final etabında ilk olarak Gönüllülerden Elif ve Pınar karşı karşıya geldi, kazanan isim Elif oldu ve Gönüllüler 1-0 önde başladı. Daha sonra Adem Volkan’ı mağlup etti ve skoru eşitledi. Daha sonra Tuğçe sürpriz yaptı ve atışlarda 2’de 2 başarı sağlayarak Sema’yı mağlup etti durum 2-1 oldu. Son olarak İlhan Mansız ve Anıl karşı karşıya geldi, başarılı yarışmacılardan olan Anıl İlhan Mansız’ı mağlup etmeyi başardı ve skor 3-1 oldu. Survivor 2017 23 Şubat ceza oyununu Gönüllüler takımı kazanarak evlerini kurtardı. Ünlüler takımının barakası, evi yıkılacak. Şimdi Ünlüler için Survivor 2017 yeni başlıyor.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi