Survivor 2017 4 Mart (yeni bölüm) fragmanı - Kimler elenme adayı?

Survivor 2017 32. Bölüm 4 Mart fragmanı yayında ve izleyebilirsiniz. Survivor 2017’de yine kritik bir hafta. Dokunulmazlık oyununun oynandığı 4 Mart fragmanında Gönüllülerin gergin oldukları anlaşıldı. Kim elendi, elenme adayları kimler, kimin ismi yazıldı gibi sorular yanıt bulacak Survivor 4 Mart 32. Bölüm fragmanı.

Survivor 2017 4 Mart (yeni bölüm) fragmanı - Kimler elenme adayı?

NURDAN AĞAR

TV8’in reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2017’de kritik bir haftaya daha girildi. Survivor 2017’nin en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyununun oynandığı 4 Mart yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor 4 Mart 2017 32. Bölüm tanıtımında Gönüllüler adasındaki gerginliğin zirvelere tırmandığını izleyeceksiniz. Öte yandan dokunulmazlık oyunu sonrası bireysel dokunulmazlık ve ada konseyi heyecanıyla karşımıza çıkacak Survivor 2017 4 Mart yeni bölümü. Survivor 4 Mart 2017 yeni bölüm fragmanı ile ilgili merak edilenler haberimizde. Peki, Survivor 4 Mart 2017 kimler elenme adayı, konseyde kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, dokunulmazlık oyununu kim kazandı, konseyde neler yaşandı, Survivor’da bu hafta kim elenecek?

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA GERGİNLİK

Survivor 2017 4 Mart 32. Yeni bölüm fragmanında izleyeceğiniz üzere Gönüllüler takımında gerginlik hâkim. Gönüllüler takımına sonradan dahil olan Bulut, verdiği röportajda “Berna ve Erdi sürekli bir tartışma içerisindeler” yorumunu yapıyor. Bir diğer röportajda ise Erdi, Berna Keklikler’e yönelik “Erdi’nin düşmanlarıyla dost olacağım diye yola çıktı, ama ilk fırsatta paraşütsüz olarak kendini potada görecektir. Bak bunu da buradan söylüyorum” diyerek eleştiride bulundu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANACAK?

Survivor 2017’nin en önemli oyununda Gönüllüler ve Ünlüler takımları bir kez daha adada kalmak için birbirleriyle kıyasıya bir yarışa girişecek. Acun Ilıcalı’nın sunumunda ekranlara gelen dokunulmazlık oyunu mücadeleleri nefesleri keseceğe benziyor. Survivor 4 Mart 2017 yeni bölüm fragmanında dokunulmazlık oyunu yarışlarından kesitler var. Survivor 2017 4 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı, 4 mart bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı gibi soruların yanıtı merakla bekleniyor.

KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?

Survivor 2017 4 Mart 32. Bölüm tanıtımında ada konseyinden Acun Ilıcalının konuşması yer alıyor. Ada konseyinde kimin ismi yazılacak, eleme adayları kim olacak, kimler elenme adayı, kim kimi yazdı gibi sorular merakla yanıt bekliyor. Survivor 2017’de 4 Mart ada konseyi heyecanı yaşanacak, kaybeden takımdan iki aday çıkacak ve ikinci dokunulmazlık oyunu beklenecek. Survivor 2017 4 Mart saat 20.00’de TV8’de olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz