Survivor 2017 6 Şubat sembol oyununu kim kazandı, poğaçaları kim yedi?

TV8’de 6 Şubat akşamı tam bir Survivor heyecanı vardı. Önce ödül oyunuyla ekranlara gelen Survivor 2017, daha sonra sembol oyunuyla karşımıza çıktı. 6 Şubat Survivor 2017 sembol oyununda ödül ise poğaçaydı. Peki, Survivor 2017 6 Şubat sembol oyununu kim kazandı, poğaçaları kim yedi, sembol kolyesini kızlarda kim, erkeklerde kim aldı?

Survivor 2017 6 Şubat sembol oyununu kim kazandı, poğaçaları kim yedi?

TAHİR KARAKEÇİ

Survivor 2017’de geçtiğimiz hafta sembol oyunu heyecanı başlamıştı. Bu hafta da o heyecan ödül oyunundan sonra devam etti. 6 Şubat 2017 Pazartesi günü yayınlanan Survivor 2017 son bölümünde sembol oyunu heyecanı nefesleri kesti. Peki, Survivor 2017 6 Şubat sembol oyununda erkeklerden kim sembolü aldı, kim kazandı, hangi altı isim poğaça yedi, Survivor 6 Şubat sembol oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

ERKEKLERDE YARI FİNALE KİMLER ÇIKTI?

Yarışma kuralları gereği sembol oyununda önce takımlardaki yarışmacılar birbirleriyle oynayıp birbirlerini eledi, daha sonrasında ise kendi aralarında yarıştı. 6 Şubat Survivor 2017 sembol oyununda erkeklerde yarı finale Ünlüler takımından İlhan Mansız, Sedat ve Furkan kaldı, Gönüllüler takımından ise Anıl kaldı. Yarı finalde İlhan Mansız Sedat’ı mağlup ederek finalist oldu, daha sonra da Furkan Anıl’ı mağlup ederek İlhan Mansız’ın rakibi oldu. Dominik’te sem bol oyununun erkekler finalinde Furkan ve İlhan Mansız karşı karşıya geldi, rakibine karşı iki galibiyet alan sembolün sahibi olacak. Sembol oyununda sembolleri  en çok toplayan kişi ise Birleşme partisine gitmeyi garantilemiş olacak. İlhan Mansız ve Furkan yarışmasından galip çıkan isim İlhan Mansız oldu ve ilk sembolüne ulaştı.

SEMBOL OYUNUNDA KIZLARDA KİM KAZANDI?

Survivor 2017 6 Şubat akşamı sembol oyununda kızlardan kim kazandı sorusunun cevabı da merakla bekleniyordu. Erkekler oyunu bittikten sonra kızlar başladı oynamaya. İlk olarak Ünlülerden Şahika, Gönüllülerden Burçak karşı karşıya geldi. Şahika Burçak’ı elemeyi başardı. Berna Keklikler, Pınar’ı eledi. Daha sonra Berna Öztürk Denisa’yı, Sema da Elif’i eledi. Daha sonra parkuru geç bitirmesine rağmen Sabriye Tuğçe Melis Demir’i eledi. Daha sonra Şahika Gönüllüler takımından Berna Keklikler’i eledi ve böylece ödülün Ünlülere gideceği kesinleşti, poğaçaları ünlüler takımı yarışmacıları yiyecek. Survivor 2017 6 Şubat sembol oyununda kızlarda finale Sabriye ve Sema çıktı. 6 Şubat 2017 Survivor’da sembol oyununda kızlarda sembolü Sema kazandı. Sema ikinci sembolüne ulaştı. Seda, poğaça yemek için Pınar, Tarık Mengüç ve Sedat'ı seçti. İlhan Mansız ise Furkan, Serhat Akın ve Şahika'yı seçti. Poğaçayı bu isimler yedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz