Survivor 2017 7 Mart iletişim ödül oyununu kim kazandı? Arkadaş mektupları

TV8’in reyting fenomeni yarışma programı Survivor 2017’de 7 Mart akşamı iletişim ödülü heyecanı vardı. Survivor 2017 7 Mart iletişim ödülünü kim kazandı, iletişim oyununu kim kazandı, iletişim ödül oyununun ödülü neydi, bayrak yarışını kim kazandı, Survivor 2017’de 7 Mart iletişim ödül oyununda kazanan takım kim?

Survivor 2017 7 Mart iletişim ödül oyununu kim kazandı? Arkadaş mektupları

MURAT YÜZÜGÜLLÜ

TV8’de ekranlara gelen Survivor 2017’de gözyaşlarının sel olup aktığı iletişim ödülü oyunu ekranlara geldi. Survivor 7 Mart 2017 akşamı iletişim ödül oyununda ödül, arkadaşlardan gelen mektuplardı. Gönüllüler kazansa arkadaşlarından gelen mektupları okuyacak, Ünlüler kazansa bir önceki ödül olan ailelerden gelen mesaj ve fotoğrafları görecekti. Peki, 7 Mart Survivor 2017 iletişim ödülünü kim kazandı, iletişim oyununu hangi takım kazandı, Survivor 2017 7 Mart iletişim ödül oyununu kim kazandı? İşte cevabı.

KIYASIYA REKABET AMA KAZANAN

Survivor 2017 7 Mart iletişim ödül oyunu başladı, iki takım da kazanmayı çok istiyordu. İlk tur başladı ve Gönüllüler ve Ünlüler yarışmacıları parkura çıktı ve kıyasıya bir mücadele verdi. Her mücadelesi keyifliydi, izlenmesi büyük keyif veren yarışlarda ilk turda skor 4-4’e kadar geldi. Son vuruşu ise Gönüllüler yaptı ve kazanan onlar oldu.

İKİNCİ TURDA MÜTHİŞ BİR YARIŞ

7 Mart 2017 Salı akşamı iletişim ödülü oyununda ikinci tura iyi başlayan taraf Ünlüler oldu. Ünlüler takımında Adem, Sedat ve Sabriye’nin performansları parmak ısırttı. İkinci turu Ünlüler takımı 5-3 kazanmayı başardı ve iletişim ödül oyununun kazananını final turunun belirlemesini sağladı.

FİNAL TURUNDA KIYASIYA MÜCADELE, BİRER BİRER!

Ve final turu başladı, Survivor 2017 7 Mart iletişim ödülü oyununda iki takım da bu oyunu kazanmak istiyordu. Çünkü bu oyunu kazanan Ünlüler olursa ailelerinden gelen fotoğrafları ve mesajları görebilecek, Gönüllüler olursa arkadaşlarından gelen mektupları okuyacaktı. Ünlüler 1-0 öne geçti, Gönüllüler 1-1 yaptı. Ünlüler kaçtı, Gönüllüler kovaladı. 2-2 oldu skor ve bayrak yarışına geçildi. Bayrak yarışında Adem ve Pınar, Ogeday ve Elif’e karşı yarıştı. Adem başarılı atışlar sonucunda iletişim oyununu kazanan takımın Ünlüler olduğunu belirledi. Ünlüer ailelerinden gelen fotoğraf ve mesajlara bakınca duygu dolu anlar yaşadı ve gözyaşları sel olup aktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz