Görüş Bildir

Survivor 21 Mart 2017 kim elendi, adaya kim veda etti, Ünlülerde kim gitti? Yok böyle sonuç

TV8’in heyecan dolu yarışma programı Survivor 2017’de eleme konseyi yaşandı. Kavga, tartışma ve gerilimin eksik olmadığı Survivor 2017’de kim elendi, Survivor 21 Mart 2017 kim elendi, Survivor 2017 21 Mart kim elendi, Survivor kim elendi, adaya kim veda etti, Ünlüler takımında kim elendi? İşte cevabı.

Survivor 21 Mart 2017 kim elendi, adaya kim veda etti, Ünlülerde kim gitti? Yok böyle sonuç

AHMET DEMİR

Survivor 2017 21 Mart Salı akşamı önce iletişim ödülü oyununu izledi izleyiciler. Ünlüler takımının başarısızlığı devam ediyor, 21 Mart Survivor 2017 iletişim ödülü oyununu Ünlüler takımı kaybetti ve Gönüllüler arkadaşlarından gelen mesajları okudu. Daha sonra ise ada konseyi heyecanı yaşandı. Ada konseyinde öncelikle haftanın birinci ve ikinci en iyileri açıklandı ve sonrasında elenme heyecanı yaşandı. Acun Ilıcalı konseyde O Ses Türkiye şampiyonunun kim olduğunu da yarışmacılara söyledi. Peki, Survivor 2017 21 Mart akşamı kim elendi, adaya kim veda etti, Şahika mı, Furkan mı, Sedat mı, yoksa Pınar mı elendi, 21 Mart Survivor 2017 Ünlüler takımından adaya veda eden isim kim oldu, Survivor’da kim elendi, haftanın birincileri kimler? İşte Tüm merak edilenlerin cevabı.

İŞTE 21 MART 2017 HAFTANIN BİRİNCİLERİ!

Survivor 2017’de yeni uygulama olan haftanın en iyi yarışmacıları yine elenme konseyinde açıklandı. Erkeklerde haftanın birincisi Gönüllüler takımından 27 puanla Volkan olurken, ikinci isim ise Ünlüler takımından Serhat oldu. Kızlarda haftanın birincileri ise Gönüllülerden çıktı. Tuğçe 38, Elif de 37 puanla haftanın birinci ve ikincisi olmayı başardı.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ HADİSE

Survivor 21 Mart 2017 kim elendi sorusunun yanıtı beklenirken, Acun Ilıcalı daha önce yarışmacılara söz verdiği gibi O Ses Türkiye’nin şampiyonunu da açıkladı. Acun Ilıcalı O Ses Türkiye’nin şampiyonunun Dodan Özer olduğunu ve Hadise’nin takımında olduğu için Hadise’nin hala kutlamalara devam ettiğini söyledi. Daha sonra ise elenme heyecanına geçildi.

SURVIVOR 2017 21 MART KİM ELENDİ, DÖRT ADAYDAN KİM GİTTİ?

21 Mart Survivor 2017 kim elendi diye merak ediliyordu ve iki dokunulmazlığı da Ünlüler kaybettiği için dört aday da bu takımdan çıkmıştı. İlk konseyde Şahika ve Sedat, ikinci konseyde ise Pınar ve Furkan, nam-ı diğeri Havuç eleme adayı olmuşlardı.  Peki, Survivor 2017’de hangi yarışmacı rakiplerinden daha az oy aldı, 21 Mart 2017 Survivor’da kim elendi, adaya kim veda etti?

..VE ACUN ILICALI AÇIKLADI

21 Mart akşamının en zor ve en gerçeği bölümüne geçildi ve Ünlüler’den bir veda daha yaşanacaktı. Survivor 2017’de Şahika, Sedat, Pınar ve Furkan aday oldu, seyircilerin kullandıkları oylar sonucunda en az oyu alan yarışmacı veda edecetki. Survivor 2017’de Pazartesi akşamı yapılan oylama sonucunda Ünlüler takımında rakiplerinden daha az oy alarak adaya bu hafta veda etmek zorunda kalacak olan yarışmacının adını açıkladı. Acun Ilıcalı; “Oylamamız Beyoğlu 30. Noteri Rabia Kaban tarafından onaylanmış, tasdik edilmiş ve bize ulaştırılmıştır” dedi. Seyircilerin kullandıkları oylar sonucunda Survivor 2017’de 21 Mart akşamı Ünlüler takımından veda eden isim Sedat oldu. Sedat Survivor 2017’de elenen isim oldu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi