Survivor 29 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ona dokunulamaz

Ekranların en beğenilen ve en çok fanatiği olan yarışması Survivor, 29 Mayıs 2016 Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu heyecanıyla sevenleriyle buluştu. Survivor ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım konseye gidecek. Büyük heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı alındı. Peki, survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takımdan kim eleme adayı, 17 nisan survivor dokunulmazlığı kim kazandı, Atakan neden dokunulmaz, bireysel kolye kim aldı?

Survivor 29 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ona dokunulamaz

M. EMİN FİDAN

Survivor 29 Mayıs 2016 Pazar akşamı dokunulmazlık heyecanı yaşandı Dominik’te. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu da yanıtını buldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımının yine zorlu bir parkurda karşılaştığı dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 29 Mayıs dokunulmazlığı kim aldı, hangi takımdan kim eleme adayı olacak, konseyde kimin ismi yazılacak? İşte tüm ayrıntılarıyla Survivor 2016 29 Mayıs dokunulmazlık oyunu…

OYUN GÖNÜLLÜLER’E BAKIYORDU!

29 Mayıs 2016 Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu kritik bir öneme sahipti. İlk olarak Gönüllüler takımı 1-0 öne geçti. Yarışmacılar hem hız, hem beceri, hem zeka, hem de güç isteyen çok zorlu bir parkurda birbirlerine karşı yarıştı. Bu haftaki ilk dokunulmazlık oyunu için Gönüllüler takımının motivasyonu oldukça yüksekti. Ünlüler daha sonra Nagihan ile skoru 1-1’e getirse de Gönüllülerdeki yarışmacılardan Serkay, Efecan ve İbrahim aldıkları sayılarla Gönüllüleri öne geçirdi.

SERKAY ÇOK FARKLI

Survivor 29 Mayıs 2016 dokunulmazlık oyununda Gönüllüler takımında yer alan Serkay Tütüncü çıkmış olduğu 5 oyunda da kazanan taraf oldu. Efecan’ın da performansı çok iyiydi ancak o da iki sayı kaçırdı. Gönüllüler 8-3’e kadar taşıdı skoru.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu artık. Durum 9-6 iken Yunus Günçe ve Serkay karşı karşıya geldi. Serkay daha önce oynadığı tüm oyunları almış ve finalde de kazanmak için çıkmıştı. Serkay, Yunus Günçe’yi mağlup etti ve kazanan taraf Gönüllüler oldu. 29 Mayıs Survivor’da ilk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı 10-6 kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZ YUNUS GÜNÇE!

Yunus Günçe ise oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kolye sahibi oldu. Yunus Günçe’nin kimi eleme adayı olarak göstereceği merak konusu oldu. Atakan bireysel dokunulmazlık oyunu oynamadı. Acun Ilıcalı’nın da dediği gibi Avatar Atakan, sağlık durumundan ötürü dokunulmaz sayıldı bu hafta. Semih Öztürk, Yattara ve Nagihan’dan kim eleme adayı olacak az sonra konsey haberimizde bulabileceksiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz