Survivor 29 Ocak 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu konsey kaçmaz

TV8’e en çok reklam kazandıran reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2017’de 29 Ocak Pazar akşamı ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Oldukça güç isteyen oyunda yarışmacılar çok zorlandı. Peki, 29 Ocak 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, Survivor 2017 dokunulmazlığı kim kazandı, Survivor 29 Ocak dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 29 Ocak 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu konsey kaçmaz

YILMAZ BEKLEYEN

Survivor 2017’de heyecan son sürat devam ediyor. Dün, haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler ikinci dokunulmazlık oyununa da kötü başladı. Peki, haftanın kritik öneme sahip ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, Survivor 2017 dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım konseye gidecek, bireysel dokunulmazlığı kim aldı? İşte tüm merak edilenlerin yanıtı…

İLK TUR ÜNLÜLERİN                   

TV8’de soluksuz izlenen bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunlarında üstünlüğü elinde bulunduran Ünlüler takımı bu oyuna da ayrı bir motive çıkmıştı. Ancak Gönüllüler takımı da dokunulmazlık oyunlarındaki kötü havayı dağıtmak istiyordu. Dominik’te ilk tur başladı ve oldukça güç isteyen zor bir oyun oynanıyordu. İlk Turu Ünlüler takımı büyük bir istekle 5-1 gibi bir skorla kazandı.

GÖNÜLLÜLER GERİDEN GELDİ!

İlk turu kaybetmelerine rağmen Survivor 2017 Gönüllüler takımı ikinci tura motive olarak çıktı. Gönüllüler takımına ikinci turu kazandıran isimler Volkan ve Sadin oldu. Başlarda çekişmeli giden 2. Turda Gönüllüler 5-3 kazandı ve skoru eşitleyip kazananın finalde belirlenmesine sebep oldu.

GÖNÜLLÜLER TAKIMININ İLK GALİBİYETİ!

Survivor 2017 29 Ocak Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtının alınacağı final etabı başladı artık. Final etabında 3 galibiyet elde etmeye çalışan Gönüllüler ve Ünlüler takımı yarışmacıları büyük bir özveriyle, Survivor’a yakışan şekilde mücadele ettiler. Adeta nefes kesen ve gözlerin ayrılmadığı final etabına Gönüllüler takımı iyi başladı ve 2-1 öne geçmeyi başardı. Son turda Gönüllüler takımından Volkan ve Ünlüler takımından Adem Yırtıcı karşı karşıya geldi. Ağırlık taşıyan yarışmacılardan en çok konsantre olan ve dengesini bozmayan isim Volkan olunca Gönüllüler takımı 3-1 kazandı ve ilk kez dokunulmazlığı aldılar.

SURVIVOR 2017’DE İLKLERİN BÖLÜMÜ!

Survivor 2017’de ilklerin bölümü yaşandı. Gönüllüler takımı ilk kez dokunulmazlık oyununu kazanırken, Ünlüler takımı da ilk kez konseyde eleme adayı çıkaracak. Bu arada Ünlüler takımı ilk kez de bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bireysel dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımından en başarılı yarışmacılardan biri olan İlhan Mansız kazandı. İlhan Mansız'ın hem ismi yazılmayacak, hem de kendisi bir eleme adayı gösterecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz