Survivor 30 Mart 2016 final sembol oyununu kim kazandı, ödül neydi? Erkekler sıfır

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışma programı Survivor 2016, 31 Mart Çarşamba akşamı final sembol oyunu heyecanını yaşattı hayranlarına. Kıbrıs’a erken gitmek için yarışmacıların sembol toplamaları gerekiyordu ve final sembol oyunu oynandı Dominik’te. Tabii ki kazanan yarışmacı takımına da yemek yedirme hakkına sahip olacaktı. Peki, sembol oyununu kim kazandı, 30 Mart ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? İşte detayları sizler için derledik.

Survivor 30 Mart 2016 final sembol oyununu kim kazandı, ödül neydi? Erkekler sıfır

31 Mart 2016 Survivor heyecanı yine izleyiciyi büyülemeyi başardı. Birbirinden heyecanlı, gerilimli, sataşmalı günlerin yaşandığı Survivor 2016’da 31 Mart akşamı final sembol oyunu oynandığını izledik. Kıbrıs’taki Survivor finaline erken gitmek isteyen yarışmacılar sembolü kazanmak için birbirleriyle kıyasıya bir mücadeleye girişti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacılarının hem birbirleriyle, hem de karşı takımdaki yarışmacılarla yarıştığı final sembol oyununu kim kazandı, kazanan takım hangi ödülü kazandı, kimin kaç sembolü var?

GÖNÜLLÜLER TAKIMININ ERKEKLERİ ÇABUK PES ETTİ

Survivor 2016’nın Gönüllüler takımı final sembol oyunlarında genellikle başarısız oluyorlar. Sembol oyunlarda Gönüllüler’e karşı bariz bir üstünlüğü olan Ünlüler takımı 31 Mart akşamı oynanan oyunda da Gönüllüler’i ezip geçti. Gönüllüler takımının erkeklerinin hepsi Ünlüler takımının erkeklerine yenildi.

ÜNLÜLER BU OYUNDA ÇOK FARKLI

Survivor’ın en kritik oyunlarından biri olan final sembol oyununda sembolü alan yarışmacılar aynı zamanda takımlarına bir de ödül kazandırıyordu. Kazanan takım için 31 Mart 2016 Survivor’da ödül de kuru fasulye pilav ve cacık yemeğiydi, bir de üstüne sanal gerçeklik gözlüğüyle Türkiye-İsveç maçıydı.

KAZANAN ÜNLÜLER

Ödülü kazanan takım Ünlüler oldu. Erkeklerde sembolü alan isim Atakan oldu, Atakan final de Yattara ile yarıştı iki oyunda da Yattara’yı mağlup ederek sembolün sahibi oldu. Kızlarda ise Ünlülerden Ezgi, Gönüllülerden Gizem Memiç finale kaldı. Gizem Memiç ve Ezgi başa baş parkuru bitirmelerine rağmen, Ezgi’nin atışları daha iyi olduğundan iki oyunda da Ezgi’yi mağlup etti ve hem sembolü kazandı hem de takımına ödülü kazandırdı.

KURU FASULYE PİLAV, TÜRKİYE-İSVEÇ MAÇI

Ünlüler takımı final sembol oyununda sembolleri aldığı için Mor odaya girip Kuru fasulye pilav yediler, bir de üstüne geçtiğimiz hafta Türkiye’nin İsveç’i 2-1 mağlup ettiği maçı Sanal Gerçeklik gözlüğüyle izlemişler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler