Survivor 5 Nisan 2016 final sembol oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yine yoklar

Ekranların en eğlenceli yarışma programı olan Survivor 2016’da final sembol ödül oyunu heyecanı yaşandı. Kıbrıs’a erken gitmek isteyen yarışmacıların sembol toplamaları gerekiyor. İşte 5 Nisan final sembol oyununda Ünlüler ve Gönüllüler hem birbirleriyle hem de rakipleriyle yarıştı. Final sembol oyununu kazanan yarışmacı takımına da ödül getirecekti. Peki, Survivor final sembol oyununu kim kazandı, 5 Nisan ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? İşte tüm merak edilenler haberimizde.

Survivor 5 Nisan 2016 final sembol oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yine yoklar

MUHAMMET YILDIZ

TV8 ekranlarından fanatikleriyle buluşan Survivor 2016’da heyecan ve hırs her geçen gün artıyor. 5 Nisan 2016 Salı akşamı Survivor final sembol oyununda heyecan üst seviyeye tırmandı ve her zamanki gibi Survivor hayranları şaşkına döndü. Final sembol oyununda Ünlülerin ezici bir üstünlüğü vardı ve her zaman Mor odaya girip yemek yiyorlardı. 5 Nisan final sembol oyununda erkeklerde sembolü kim aldı, kızlarda kim aldı, final sembolünü kimler aldı, ödülü hangi takım kazandı?

GÖNÜLLLÜLERDE YİNE HÜSRAN

5 Nisan final sembol oyununda daha önceki oyunlarda olduğu gibi Gönüllüler seramik kırmada başarısız olunca tel tel döküldüler. Gönüllüler takımından final sembol oyununda yarı finale sadece Semih Öztürk kaldı. Semih Öztürk Ünlüler takımından Avatar Atakan ile eşleşti ve Atakan’a 2-1 mağlup oldu. Atakan Yunus Günçe’den sonra finale kalan ikinci isim oldu ve Atakan Yunus Günçe ile de oynayacaktı.

KIZLARDA SEMBOLÜ KİM ALDI?         

Sembol oyununda finale Ünlüler takımından Ezgi ve Nagihan kalmıştı. Finalde karşılaşan Ezgi ve Nagihan’ın yarışı izlemeye değerdi. Nagihan iki oyunu da kazandı ve Ezgi’yi 2-1 mağlup ederek kızlarda final sembolünü alan isim oldu.

ERKEKLERDE SEMBOLÜ KİM ALDI?

Erkeklerde ise finale yine Ünlüler takımından Yunus Günçe ve  Avatar Atakan kalmıştı. İlk oyunu Yunus Günçe aldı ve Atakan karşısında 1-0 öne geçti. Ancak Avatar Atakan sürprize yer vermedi ve Yunus Günçe’yi 2-1 mağlup etmeyi başararak, final sembolünün sahibi oldu.

SURVIVOR 5 NİSAN ÖDÜL NEYDİ?

Kızlarda Nagihan, erkeklerde de Atakan kazandığı için ödülü de Ünlüler takımı kazanmış oldu. 5 Nisan 2016 Survivor’da ödül de karnıyarık ve pilavdı. Ünlüler takımı mor odaya girip karnıyarık pilav yediler ve bir kez daha final sembol oyununda Gönüllülere ödül göstermediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler