Survivor 5 Şubat 2017 konseyde eleme adayı kim, kimin ismi yazıldı? Sedat kimi söyledi

Survivor 2017 5 Şubat akşamı ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetti ve ada konseyinde oylama yapmak zorundaydılar. Survivor 2017 5 Şubat akşamı ünlüler konseyinde en çok kimin ismi yazıldı, kim kimi yazdı, kimler eleme adayı oldu, Sedat kimi söyledi?

Survivor 5 Şubat 2017 konseyde eleme adayı kim, kimin ismi yazıldı? Sedat kimi söyledi

Muhammet YILDIZ

TV8’in en eğlenceli, nefes kesici yarışma programı Survivor 2017 5 Şubat akşamı dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanıyla karşımıza çıktı. Haftanın ikinci Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Ünlüler oldu ve Ünlüler ada konseyinde oylama yaptı. Peki, Survivor’da 5 Şubat Pazar akşamı ismi en çok yazılan isim kim oldu, kim kimin ismini yazdı, ünlülerde eleme potasına kim girdi, Survivor’dan kim adaya veda edecek?

OYLAMA BAŞLADI!

Survivor 2017 5 Şubat akşamı ada konseyinde Ünlüler takımı oylaması başladı ve isim yazmaya başladılar. Acun Ilıcalı önce Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacılarına dokunulmazlık oyunu hakkında görüşlerini sordu ve hemen oylamayı başlattı. Survivor 2017 5 Şubat Ünlüler konseyinde geçtiğimiz hafta olduğu gibi kafalar karışıktı.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

Survivor 2017’de Acun Ilıcalı oyları saymaya başladı. İki defa Adem’in ismi çıktı ama kimin yazdığı montajda gösterilmedi. Furkan, Serhat, Şahika, İlhan ve Sema Sabriye’yi yazmıştı. Adem ise Berna’yı yazmıştı. Survivor 2017’de 5 Şubat Pazar akşamı en çok ismi yazılan isim geçen hafta olduğu gibi Sabriye oldu. Ünlüler takımının bu haftaki birinci eleme adayı Sabriye.

SABRİYE: TERS KÖŞE YAPTILAR!

Birinci eleme adayı olan Sabriye eleme adayı olmasını: “Ters köşe yaptılar, birkaç pürüz oldu başka isimler vardı, buraya gelince benim ismim çıktı. Hayırlısı ne ise o olsun ama ben savaşmaya devam edeceğim" sözleriyle değerlendirdi.

ÇILGIN SEDAT KİMİ SÖYLEDİ!

Bu haftanın en merak edilen sorularından birisi de bireysel dokunulmaz olan Çılgın Sedat kimi söyledi sorusuydu. Acun Ilıcalı, Çılgın Sedat’a söz verdi ve ikinci eleme adayını sordu.  Çılgın Sedat: “Önce nedenini söylemek istiyorum. 13 yaşında sahneye başladım, okuyor ve çalışıyordum. Çok zengin bir ailenin çocuğu değildim. 44 yaşındayım, iki çocuk babasıyım. Kimseden hakaret işitmedim bu kadar. Hayat felsefemde her zaman çok netimdir. Bir karar almıştım, ilk aldığım dokunulmazlık sembolünde söyleyeceğim. Survivor’ın sonuna kadar gider gitmez onu Allah bilir, hakkımı helal etmiyorum üç sefer hakaret yedim bir kere daha özür dilemeye gelmedi. Kesinlikle Adem diyorum, sonuna kadar da arkasında duracağım bunun” diye konuştu ve Adem Kılıççı’yı ünlüler takımının ikinci Survivor’ın dördüncü adayı olarak belirledi.

SURVIVOR’DA KİM ELENECEK?

Survivor 2017 5 Şubat akşamı ada konseyinde eleme potasındaki dört eleme adayı da belli oldu. Gönüllüler takımından Denisa ve Erdi, Ünlüler takımından ise Sabriye ve Adem Kılıççı eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı da hemen halk sms oylamasını başlattı ve birer birer eleme adaylarına söz verdi. Survivor’dan kim elendi, adaya kim veda etti sorusu 7 Şubat 2017 akşamı Survivor’da belli olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz