Survivor 9 Nisan 2016 ödül oyunununu kim kazandı, ödül neydi? Eriyorlar

9 Nisan 2016 Survivor 42. son bölümü izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başardı. Ödül oyunu heyecanının yaşandığı Survivor 2016’da heyecan, aksiyon, gerilim, tartışma, sataşma, ne ararsanız vardı. Gönüllüler takımı ödül oyunu esnasında yine birbirine girdi. Peki, survivor 9 nisan ödül oyununu kim kazandı, survivor son ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor 9 Nisan 2016 Cumartesi ödül oyunu detayları...

Survivor 9 Nisan 2016 ödül oyunununu kim kazandı, ödül neydi? Eriyorlar

TV8 ekranlarında yayımlanan ve izleyenlerini adeta büyüleyen Survivor 2016’da Cumartesi akşamı son ödül oyununda heyecan üst seviyeye tırmandı. Gönüllüler ve Ünlüler’in kıyasıya yarıştığı, Damla’nın sakatlığı sebebiyle oynayamadığı ve Ünlüler’in açık ara önde götürdüğü survivor ödül oyununu kim kazandı sorusu belli oldu. Peki, Survivor’da Cumartesi ödül oyununu hangi takım kazandı Ünlüler mi, Gönüllüler mi?

ZAFER VE SEMİH KAVGASI

Survivor 2016, 9 Nisan Cumartesi akşamı Alp Kırşan’ın sunumuyla ekranlara geldi. Ödül oyunu esnasında Gönüllüler takımı yine birbirine girdi. Etaptaki eşleşmelerde Semih ve Zafer anlaşamadı, araya Gizem Kerimoğlu ve Gizem Memiç de girdi. Semih ve Zafer performans tartışmasına tutulunca olanlar oldu.

ÜNLÜLER YİNE İYİ BAŞLADI

9 Nisan Survivor ödül oyununa yine Ünlüler takımı iyi başladı. Dünkü ödülü kazanmaları Ünlüler takımını ayrıca motive etmişti. Ünlüler 9 Nisan ödül oyununda 4-1 öne geçmeyi başarmış ve ödüle çok yaklaşmıştı. Ancak Gönüllüler takımı da bırakmaya niyetli değildi ve kazanmak istiyordu. Survivor 9 Nisan ödül oyununda Gönüllüler geriden gelip Ünlüler’i yakalamayı başardı.

GÖNÜLLÜLER ERİYOR

Survivor 2016’da Ünlüler takımı yavaş yavaş kendine gelince Gönüllüler takımı da yavaş yavaş erimeye başladı. Ödül oyunu kazanamadıkıça açlık hissini derinden derine hisseden Gönüllüler yarışmacıları bitkin durumda. 9 Nisan 2016 ödül oyununda Survivor’da kazanan takım Ünlüler oldu ve 10-8 kazandılar. 9-8'ken karşı karşıya gelen Atakan ve İbrahim eşleşmesinin galibi Atakan oldu ve Ünlüler kazanmış oldu böylelikle.

SURVIVOR’DA BİR İLETİŞİM ÖDÜLÜ DAHA

Survivor 2016’da 9 Nisan akşamı ödül neydi sorusunun yanıtı iletişimdi. İletişim ödülünü Ünlüler kazandığı için hayranlarından gelen videoları izleyip mutlu oldular. Survivor'da Ünlüler takımındaki yarışmacıların videoları izlerkenki görüntüsü hayranlarını da güldürdü.

Kaynak: Diyarbakır Söz