Ünlü teknik adam FETO soruşturmasında tutuklandı

Sakarya'da göreve futbolculuk ile başlayan ve daha sonra da bir çok takım da teknik direktörlük yapan ünlü isim Şaban Yıldırım, FETo soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Şaban Yıldırım'ın gözaltına alınması olayı ajanslardaki yerini aldı.

Ünlü teknik adam FETO soruşturmasında tutuklandı

Sakarya'da göreve futbolculuk ile başlayan ve daha sonra da bir çok takım da teknik direktörlük yapan ünlü isim Şaban Yıldırım, FETo soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Şaban Yıldırım'ın gözaltına alınması olayı ajanslardaki yerini aldı. Sakaryalı Şaban Yıldırım'ın, son olarak çalıştırdığı Pendikspor'daki görevine geçen yıl kasım ayında son verildi. Şaban Yıldırım elleri kelepçeli olarak götürüldüğü sağlık kontrolünden sonra FETÖ soruşturmasında gözaltına alınanlarla birlikte adliyeye getirildi.

Eski futbolcu olan Şaban Yıldırım, Sakaryaspor'da antrenör olarak başladığı kariyerinde 2004-2005 sezonu ikinci yarısında teknik direktör olarak devam etmişti. Yıldırım daha sonra sırasıyla Elazığspor, Sakaryaspor, Çubukspor, Kartalspor, İnegölspor ve Pendikspor'da görev yaptı.

ŞABAN YILDIRIM TUTUKLANDI

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen teknik direktör Şaban Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz