(Video) Genç kızını arayan baba intihar etti

Özel bir televizyon kanalındaki programa katılarak 21 yaşındaki kızı Rukiye Çagana’yı aradığını söyleyen Mehmet Hanefi Çagana intihar etti

(Video) Genç kızını arayan baba intihar etti

İstanbul'da, katıldığı bir televizyon programında günlerdir 21 yaşındaki kayıp kızı Rukiye Çagana'yı arayan baba Mehmet Hanefi Çagana, evinde silahla intihar etti.Acı olay, İstanbul'da yaşandı.

Esenler ilçesinde kaybolan ve kendisinden yaklaşık 30 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Rukiye Çagana’nın babası Mehmet Hanefi Çagana, bir televizyon programına katıldı. Kızından haber alamayan baba Çagana'nın bugün intihar ettiği öğrenildi. Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak’ta bulunan bir evde silah sesi duyulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken kimlik tespiti yapan polis ekipleri ise şahsın Mehmet Hanefi Çagana olduğunu aktardı.

Alınan bilgiye göre ise Mehmet Hanefi Çagana isimli şahsın 5. kattaki ikametinde eşiyle otururken kafasına silah ile bir el ateş ederek intihar ettiği öğrenildi. Öte yandan konuya ilişkin polis ekiplerinin çalışmaları sürerken kaybolan 21 yaşındaki genç kız hala aranıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz