(Video) Metin Uca'nın cenaze namazında gerginlik çıktı

Ünlü sunucu Metin Uca, son yolculuğuna uğurlandı. 62 yaşında hayatını kaybeden Uca’nın cenaze namazı sırasında gerginlik yaşandı. O anlarda cenazeye katılanlarla birlikte imam duruma tepki gösterdi ve gerginlik son buldu.

(Video) Metin Uca'nın cenaze namazında gerginlik çıktı

Bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren televizyon programcısı, yazar ve sunucu Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti. Uca, Ankara Kocatepe Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.

Metin Uca için cenaze namazının kılındığı sırada bir grubun "Camiye getirilmeyi istemiyordu" diyerek bağırdığı duyuldu. Bunun üzerine cenazeye katılanlar ve imam tepki gösterdi.

Namaz kılanların arkasından bir grubun ise yuhlamaları yine imamın araya girmesiyle son buldu. Uca, Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Öte yandan Metin Uca, ölmeden önce çıktığı bir programda yaptığı konuşmasında vasiyetiyle ilgili konuşmuştu.

Uca, "Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul boğazından serpilmesini istiyorum. İki yüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılarak ölmeyi çok istiyorum. Umarım dostlarım ve bu konuda bıraktığım vasiyet çerçevesinde bunu yaparlar. Tören istemiyorum çünkü. Hatırlanmak istemiyorum" demişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz