(Video) Trafik kazaları can almaya devam ediyor

Amasya’nın Merzifon ilçesinde, tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.Kazada minibüsteki yolculardan Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti.Yaralananlar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Merzifon ve Suluova Devlet Hastanelerine kaldırıldı.Tiyatro oyuncularının dün Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu’nda "Başbelası" adlı tiyatro oyununu sahneledikleri öğrenildi.

(Video) Trafik kazaları can almaya devam ediyor

Konya'da içinde su bulunmayan kanala düşen otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti.

Mazlum Sarı yönetimindeki otomobil, Konya - Aksaray karayolunun 32'nci kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu DSİ Artırma Tesisleri'nin karşısında bulunan, içinde su olmayan kanala düştü.kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Araç vinç yardımıyla kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malatya’da moto kurye olarak işe başladığı gün geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan İnönü Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Bünyamin Berker kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İddiaya göre, İnönü Üniversitesi Matematik Bölümü Öğrencisi Bünyamin Berker (22) moto kurye olarak çalıştığı işletmede aldığı siparişi belirtilen adrese teslim ettikten sonra dönüş yolunda yönetimindeki motosiklet ile yol kenarında bulunan çukura düştü. Çevredekilerin kazaya fark etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı genç Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Berker, yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz