Yanmayan fardan yakalanan hırsızlık şüphelileri tutuklandı

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde, 5 ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen üç şüpheli güvenlik kamerasından sol farı yanmadığı tespit edilen aracın takibi sonucu yakalandı.

Yanmayan fardan yakalanan hırsızlık şüphelileri tutuklandı
Karacabey’de girdikleri 5 ayrı işyerinden toplam 15 bin lira para ve çeşitli malzemeleri çalan 42 yaşındaki İlhami Y., 35 yaşındakiFeyyaz Ş.ve 17 yaşındaki S.G.polisin takibinden kaçamadı. Geçtiğimiz pazar akşamı, Fenerbahçe- Beşiktaş maçının oynandığısaatlerde işyerlerine girdikleri saptanan şüphelilerin Balıkesir'de daha önce hırsızlık olayına karışan ve sol farı yanmayan 16 LH 843 plakası otomobili kullandığı tesbit edildi. Polis, yanmayan farından tesbit ettiği otomobili ilçe çıkışında yaşanan kısa kovalamacanın ardından durdurdu.Otomobilde bulunan üç kişi gözaltına alındı.
Karacabey’de bir işyerine hırsızlık amacıyla girmeleri güvenlik kamerasına da yansıyanşüphelilerin sorgulamaları tamamlandı. Nöbetci mahkemeye çıkartılan İlhami Y., Feyyaz Ş. tutuklanırken, yaşı küçük olan S.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz