Yaşlı müteahhidin cesedi 3 gün sonra bulundu

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde müteahhit olan 81 yaşında ki Kemal Şen isimli kişi kendi yaptırdığı inşaatta ölü bulundu. Yaklaşık 3 gündür haber alınamayan Kemal Şen’in canszı bedeni çürüdüğü için itfaiye ekipleri alabildi.

Yaşlı müteahhidin cesedi 3 gün sonra bulundu

Olay bu akşam saat 19.00 sularında Akarca Mahallesi Fırıncı Ahmet Sokakta bulunan inşaat halinde ki binanın giriş kısmında su içinde bulundu. 3 gündür haber alınamayan Kemal Şen’i merak ederek inşaata gelen eski ustası Ali Yaşlıca ve İrfan Can, şehir dışından geldiği için inşaatta kalan Kemal Şen’ e bakmak için birinci kata çıktı. Kokuyu fark etmelerine rağmen binaya çıkarken cesedi göremeyen Yaşlıca ve Can, binadan inerken cesedi fark ederek polise haber verdi.

Olay yerine gelen polisler çevrede güvenlik çemberi aldı. Cesedi buldukları anı anlatan İrfan Can “Yukarı çıktık. Kokuyu fark ettik ama cesedi görmedik. Aşağıya inerken ben cesedi gördüm” dedi.

Maddi durumu iyi olmadığı için kendi yaptığı binanın çalışmalarını bir ay önce durduran Kemal Şen’in yakınları haberi alır almaz geldikleri olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Kemal Şen’in yakınlarından Osman Kurnaz, Şen ile en son 3 gün önce görüştüklerini ve ondan sonra bir daha görüşmediklerini söyledi. Emlakçı Aysel Uzun ise “Binanın satışı için bugün binaya müşteriler gelmişti. Onlar da binaya girmeden kapıdan bakıp gitmişler” dedi.

Gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından suda duran ceset itfaiye ekipleri tarafından ceset torbasına alınarak Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ereğli’ye inşaat yapmak için şehir dışından geldiği öğrenilen ve inşaatta yatan Kemal Şen’in cesedi adli tıpa gönderilecek. Kesin ölüm sebebinin ise adli tıp raporu sonrasında netlik kazanacağı belirtildi.

VATANDAŞLAR CEP TELEFONLARIYLA GÖRÜNTÜ ALMAYA ÇALIŞTI

Olay yerine gelen meraklı mahalle sakinleri ve Kemal Şen’in yakını olduğunu belirten Osman Kurnaz, kokuya rağmen cesedin çıkarma çalışmaları esnasında cep telefonu ile görüntü almaya çalışması da objektiflere yansıdı.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz