Yeni sevgilisini babasıyla anlaşıp, tetikçiyle vurdurdu!

Kağıthane’de bir kadın, yeni tanıştığı sevgilisinden şiddet görmesi ve ölüm tehditleri alması üzerine polise şikayet bulundu. Şikayet sonrasında tehditlerine devam eden şahıs, kadının babasının tuttuğu tetikçi tarafından silahla vuruldu

Yeni sevgilisini babasıyla anlaşıp, tetikçiyle vurdurdu!

Kağıthane’de bir kadın, yeni tanıştığı sevgilisinden şiddet görmesi ve ölüm tehditleri alması üzerine polise şikayet bulundu. Şikayet sonrasında tehditlerine devam eden şahıs, kadının babasının tuttuğu tetikçi tarafından silahla vuruldu.

Beyin ölümü gerçekleşen şahsın hastanede yaşam mücadele verdiği öğrenilirken, olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz 18 Mart günü saat 21.00 sıralarında Kağıthane Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İran uyruklu H.M (37) ile evli olan N.K. (29) 2 yıl evli kaldıktan sonra şiddet görmesi nedeniyle kocasından boşandı. Kocasından boşandıktan sonra N.K, iddiaya göre A.K (41) ile tanıştı. Ancak sevgili A.K.'nin evli ve 1 çocuk sahibi olduğunu öğrenen N.K, ayrılmak istediğini söyledi. Durumu kabul etmeyen A.K, N.K’ya şiddet uygulamaya başladı. Bunun üzerine kadın, polise giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine dava mahkemeye taşınınca N.K kadını tehdit etmeye devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler