Yürekleri Ağza Getirdi

Uyuşturucu içen genç yürekleri ağızlara getirdi. İntihara kalkışan genc, paçasından yakalanarak, kurtarıldı.

Yürekleri Ağza Getirdi

Yenişehir ilçesinde uyuşturucu içtiği belirtilen bir genç, çıktığı üst geçitten atlamak isteyince korkulu anlar yaşandı.

Merkez Yenişehir ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğû  belirtilen 18 yaşlarındaki Mevlit isimli genç, üst geçitten atmak isteyince alarm verildi.

Olay dün saat 18.30 da gerçekleşti. Ailevi sorunları olduğu iddia edilen bir genç, içtiği uyuşturucû maddenin etkisiyle kendini Yenişehir ilçesinde bulunan Ofis üst geçitten aşağıya bırakmak istedi.

Olay yerine gelen polisler ve gencin arkadaşları genci uzun süre ikna etmeye çalıştı. Kendinde görünmeyen genç, ikna olmayınca olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

POLİSLERİN İKNA ÇABASI                         

Itfaiye ekiplerinin olay yerine balon sermek girişimi üzerine kendini boşluğa bırakmaya calisan genci bir arkadaşı pantolonun paçasından yakaladı. Mevlid isimli gencin olay yerine gelen dedesi torununa sert tepki gösterince polisin ve mahallelinin tepkisini aldı. Genç olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken polis kalabalığı dağıttı. Intihar girişiminı gerceklestiği caddede trafik kısa süreliğine kontrol altına alındı. Vatandaşlar ise gençlerin  bağımlılıklara saplanması ve intihara suruklenmesini üzüntüyle karşıladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz