Ziynet Sali aşka susamıştı! Yeni sevgilisi ile aşk şarabı içeceğe benzemiyor

Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Ziynet Sali'nin birlikte görüntülendiği sevgilisinin evli olduğu sosyal medya da yankılandı. Seneler var ki Ziynet Sali'nin yanında kimse görüntülenmedi. Aşka susayan Ziynet Sali'nin yeni sevgilisinin ortaya çıkması akabinde büyük bir şok yaşayacağı aşikar.

Ziynet Sali aşka susamıştı! Yeni sevgilisi ile aşk şarabı içeceğe benzemiyor

Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Ziynet Sali'nin birlikte görüntülendiği sevgilisinin evli olduğu sosyal medya da yankılandı. Seneler var ki Ziynet Sali'nin yanında kimse görüntülenmedi. Aşka susayan Ziynet Sali'nin yeni sevgilisinin ortaya çıkması akabinde büyük bir şok yaşayacağı aşikar. Artık Evlenmek istiyorum diyen Ziynet Sali'nin yeni sevgilisi evli

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; çıkarmayı planladığı albüm çalışmaları için sık sık Londra'ya giden Sali, İngilizce şarkısının aranjesini ve Avrupa yapımcılığını Britney Spears, Mariah Carey gibi isimlerle de çalışan Anthony Marshall'a emanet etmişti.

En son 2013'te futbolcu Hamit Altıntop ile aşk yaşayan güzel şarkıcının siyahi sevgilisi Marshall'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu ortaya çıktı.

AŞK BÖYLE ORTAYA ÇIKMIŞTI

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, ''Gönül kapısını siyahi gence araladı!'' başlıklı yazısında, Ziynet Sali'nin yeni aşkını anlattı.

''Yıllardır gönül kapısı kapalı olan ve verdiği bir röportajda 'Artık evlenip aile kurmak istiyorum' diyen şarkıcı Ziynet Sali, sonunda muradına ermiş gibi görünüyor'' diyen Bülent Cankurt, şunları yazdı:

BİR ANDA SARMAŞ DOLAŞ ÖPÜŞMEYE BAŞLAYINCA...

''Çünkü güzel şarkıcıyı, Zorlu Center'da bir erkekle gördüm. Güzel şarkıcının yanındaki siyahi genç için 'Acaba arkadaşı mı?' diye düşünürken bir anda sarmaş dolaş olup öpüşmeye başlayınca sevgili olduklarını anladım.

Siyahi gencin, nereli ve kim olduğunu öğrenemedim ama çok mutlu oldukları her hallerinden belliydi.

En son 2013'te futbolcu Hamit Altıntop ile aşk yaşayan güzel şarkıcı, bakalım yıllar sonra bulduğu bu gençle evlenip aile kurabilecek mi, yoksa hayali başka bahara mı kalacak...''

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler