Ahmet Kural ile Hande Doğandemir aşkı...

Kardeş Payı’nın başrolü, yakışıklı ve oldukça da sempatik, üstelik mimik ustası oyuncu Ahmet Kural ile son olarak Racon dizisinde yer alan ama dizisi pek tutmayan ve yayından kaldırılan Hande Doğandemir’in bir süredir aşk yaşadıkları söylentileri magazin gündemini çalkaladı.

Ahmet Kural ile Hande Doğandemir aşkı...

RECEP KAYA

>Son dönem ATV’de ekranlara gelen ancak beğenilmeyip, reytinglere de mağlup olup yayından kaldırılan Racon dizisinin oyuncusu güzel yıldız, sempatik ve tatlı oyuncu Hande Doğandemir ile Star TV’de yayınlanan ve en çok güldüren dizisi olan Kardeş Payı’nın başrolü yakışıklı oyuncu, bir de yapamayacağı mimik olmayan Ahmet Kural bir süredir aşk yaşıyorlarmış.

>İddialara göre de en çok sevilen isimler arasında yer alan Ahmet Kural ile Hande Doğandemir’in bir süredir sık sık görüştüğü ve Hande Doğandemir’in ardından Ahmet Kural’ın da Fethiye’ye gittiği öğrenildi.

>Güzel ve sempatik oyuncu Hande Doğandemir arkadaşları Büşra Pekin ile Ersay Üner’le beraber Kabak Koyu’nda bir tatil köyünde morallerini yerine getirdi.

>Fethiye’ye giden iki ismin aralarında yeni bir aşka yelken açtıkları dedikoduları kuvvetle muhtemel oldu. Büyük Sosyal Medya Platformu olan Facebook’ta ikilinin hayranları da Hande Doğandemir ve Ahmet Kural” adına sayfa açarak bu ilişkiden dolayı mutlu olduklarını da belirttiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz