Aksu Ve Ensarioğlu Ailesinin Mutlu Günü

İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu’nun yeğeni Helin Aksu ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun yeğeni Abdulcabbar Ensarioğlu, Altındağ dinlenme Tesislerinde organize edilen görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Aksu Ve Ensarioğlu  Ailesinin Mutlu Günü

İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu'nun yeğeni Helin Aksu ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nin yeğeni Abdulcabbar Ensarioğlu, Diyarbakır'daki Altındağ Dinlenme Tesisleri'nin çok amaçlı düğün salonunda, dillere destan bir düğünle dünya evine girdi. Düğünde, kent protokolü, siyaset ve iş dünyası buluştu. Dolarların havada uçuştuğu düğünde, ünlü ses sanatçıları da sahne aldı.

ALTINDAĞ DİNLENME TESİSLERİ

Diyarbakır-Elazığ karayolunun 13'üncü kilometresinde bulunan Diyarbakır'ın en büyük düğün salonunu bünyesinde bulunduran uzay çatılı kalonsuz Altındağ Dinlenme Tesisleri'nin çok amaçlı Düğün salonu, önceki gece tarihi bir mutluluğa ev sahipliği yaptı. İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu'nun yeğeni Helin Aksu ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nin yeğeni Abdulcabbar Ensarioğlu, hayatlarını birleştiren imzayı, burada attı.

AKSU VE ENSARİOĞLU AİLESİ

Düğüne, İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Ali Demir, AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak başta olmak üzere siyasetci, iş adamı ve STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU

Binlerce kişinin katılım gösterdiği düğünde özellikle gelin ve damadın içeri girmesiyle birlikte davetliler adeta para atma yarışına girdi. Birbiri ardına dolarlar atılınca çocuklar da toplamak için birbirleriyle yarıştı. Çoğu zaman çocuklar paraları toplamaya yetişemedi.

2 bin kişilik Altındağ Dinlenme Tesislerinin salonu tıklık tıklım dolarken, içeri giremeyen çok sayıda davetli ise tesisin dışında düğünü takip etti.

SES SANATCILARI ÇOŞTURDU

Buarada ses sanatçıları Şerif Kayran, Mahmut Tuncer, Gökhan Doğanay ve Türküçü Ceylan düğünde sahne aldı. Sanatçıların bir birinden güzel seslendirdikleri türkkü ve şarkılarla, davetliler çoştu. Gece boyunca halay eksik olmadı.

PROTOKOL NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Büyük bir çoşkunun hakim olduğu Altındağ Dinlenme Tesislerindeki düğünde çiftin nikah şahitliğini eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu, AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ve İl Jandarma Komutanı Ali Demir yaptı.

AKSU ÇİFTLERDEN 5 ÇOCUK İSTEDİ

Nikah töreninde konuşan Aksu, iki ailenin dostluğunun bu evlilikle daha da pekiştiğini ifade etti. Aksu şöyle dedi; “Evliliğin üç sırrı sevgi, saygı ve sabırdır. Birbirinizi hep seveceksiniz. Sevginiz bugünkünden daha çok artarak devam edecek inşallah. Birbirinize karşı hep saygılı olacaksınız. Sabır en önemli konu. Şimdi maalesef gençlerimiz pek sabırlı olamıyorlar. Ailedeki en ufak bir meseleyi hemen anne baba, aileye aktarıyorlar onları da huzursuz ediyorlar. Onları da üzüyorlar. Meseleleri önce kendi aranızda diyalogla, konuşarak çözeceksiniz. Onun için sabırlı olmanızı diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Allah mutlu mesut etsin. Ben sayı olarak bir şey demiyorum. 3 mü olur, 4 mü olur, 5 mi olur onu Allah bilir ama en az 5 diyorum ona göre”

Ak Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu ve diğer düğün şahitleri ise çiftlere nasihat konusunda duygularını ifade etti. Konuşmanın ardından Aksu, çifte evlilik cüzdanlarını verdi.  Altınadağ Dinlenme Tesislerindeki tarihi düğün gecenin geç saatlerinde son buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz