Asena Erkin'in direk dansına Işıl Reçber yorumu

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli ünlü futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin direk dansı fotoğraflarını sosyal medya aracı Instagram’a atmış ve yer yerinden oynamıştı. Bakın o fotoğraflara yine bir futbolcu eşi olan Işıl Reçber ne yorum yaptı?

Asena Erkin'in direk dansına Işıl Reçber yorumu

 EMRE ATEŞ

>Bir sosyal medya aracı olan ve neredeyse tüm ünlülerin kullandığı Instagram’da her gün ayrı bir magazin haberi çıkıyor. Her gün ayrı bir gündem yaratıyor Instagram’da paylaşılan fotoğraflar, hatta öyle olmuş ki tek bir fotoğraftan sayfalarca haber yazanlar bile oluyor.

>Bu kez Fenerbahçeli ünlü futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin yaptı yapacağını. Instagram’a direk dansı fotoğraflarını atarak gündemin birinci sırasına oturan Asena’ya eski kaleci ve şu anda Lig TV’de yorumculuk yapan Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber’den sert bir yorum geldi.

>Türk futbolunun efsane ismi ve şu sıralar Lig TV’de yorum yapan Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, futbolcu eşlerinin ve sevgililerinin “Bana hiçbir şey olmaz” düşüncesiyle yanlışlar yaptığını belirterek, “İstediğiniz arabaya binin, istediğinizi giyin ama kendinizi de geliştirmeyi unutmayın” diye konuştu.

>Hürriyet Pazar ekibinin Işıl Reçber röportajında Asena sorusuna “Direk dansını kadınlar spor olarak yapıyor ancak bunu yorum yaparak bir sosyal medya aracı olan Instagam’da paylaşmak hiç doğru değil” cevabını verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz