Banka vurguncusu yakalandı

Yenişehir ilçesindeki bir banka şubesinde çalışan Heybet İ'nin öğle yemeğine çıktıktan sonra geri gelmemesinden şüphelenen banka yetkilileri, yaptıkları araştırmada Heybet İ'nin hesaplardan para aldığını belirledi.

Banka vurguncusu yakalandı

 Diyarbakır'da çalıştığı bankada sahte hesap oluşturarak, müşterilerinin 1 milyon 375 bin lirasını buraya aktardıktan sonra kayıplara karışan H.İ., polis tarafından yakalandı. Mahkemeye sevkedilen Heybet İ., tutuklandı.

BANKA VURGUNU

Diyarbakır'da bir bankada görevli  Heybet İ., önceki gün sahte bir hesap oluşturarak, müşterilerinin hesabında bulunan 1 milyon 375 lirayı bu hesaba aktardı. Aynı gün öğlen yemeğine gidiyorum diyerek bankadan ayrılan Heybet İ. bir daha geri dönmedi.

BELGELERLE BİRLİKTE

Banka çalışanları tarafından her yerde aranan Heybet İ.'ye ulaşılamayınca durum polise bildirildi. Bu arada hesapları kontrol eden banka yetkilileri Heybet İ.'nin başka bir hesaba para aktardığını belirledi. Bu hesaba aktarılan paranın büyük bölümünün çekilmediği belirlendi. Polis Heybet İ.'nin evine dün operasyon düzenleyerek yakaladı. Dün Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Heybet İ.çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz