Barselona mesaisi!

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Barselona'ya çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Barselona mesaisi!

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Barselona'ya çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Karacadağ Kalkınma Ajansı yönetim kurulunun İspanya'nın Barselona kentine bir çalışma ziyareti gerçekleştirerek, bölgedeki kalkınma ajansı ve iş çevreleriyle temaslarda bulunduğu belirtildi.

BARSELONA ZİYARETİ

Ziyaretin 20 Şubat'ta başladığı, 25 Şubat'ta sona ereceği bildirilen açıklamada, ziyarete Şanlıurfa Valisi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Güvenç, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Remzi Can, Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı E. Sabri Ertekin, Şanlıurfa İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Kalkınma Kurulu Başkanı Alican Ebedinoğlu, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. İlhan Karakoyun ile ajans personelinin katıldığı ifade edildi.

YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMA

Açıklamada, ziyaret çerçevesinde Tarım, Hayvancılık, Balıkçılık, Gıda ve Doğal Çevre Genel Sekreterliği, Barselona Belediyesi'nin Bölgesel Kalkınma Ajansı, Katalunya Hükümeti'nin Lojistik Merkezlerin Altyapısını Geliştiren Kurumu

(CIMALSA), Katalunya Özerk Bölgesi İş ve Meslek Departmanı'na bağlı olan ACCQ Kalkınma Ajansı, Barselona Limanı'nda bulunan ZAL Lojistik Merkezi ile Katalunya İş Kurumu'nda (SOC) temaslarda bulunulacağı bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz