Görüş Bildir

Başkan Kılıç, yaşlı çifti ziyaret etti

Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Mahfuz ve Saliha Bitirmiş çiftini evlerinde ziyaret etti.

Başkan Kılıç, yaşlı çifti ziyaret etti

Kayapınar Belediyesi, yaşlı, hasta ve kimsesiz ailelere yardım eli uzatıyor. Kayapınar Kaymakamı ve Kayapınar Belediyesi Başkanı Mustafa Kılıç, 7 yıl önce Hazro İlçesi’nde yaşanan Heyelan sonucu Diyarbakır’a göç eden 73 yaşındaki Mahfuz Bitirmiş ve eşi 72 yaşındaki Saliha Bitirmiş’i evinde ziyaret etti.

YAŞLI ÇİFTE ANLAMLI ZİYARET

4 oğlu ve 2 kızı olan Bitirmiş çiftini ziyaret eden Başkan Kılıç, yaşlı çiftle yakından ilgilendi. Sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Kılıç, yaşlı çiftin evindeki eksikliklerin giderilmesi yönünde talimat verdi. Başkan Kılıç ayrıca, yatalak ve hasta olan 73 yaşındaki Mahfuz Bitirmiş’in tedavisinin sağlanması için Evde Bakım Hizmeti ekibine talimat verdi.

“DEVLET OLARAK YANLARINDAYIZ”

Başkanı Kılıç, Devlet olarak her zaman yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarının yanında olduklarını ifade ederek, “Bizim için geleceğimiz çocuklar nasıl önemli ise, yaşlılar ve bakıma muhtaç yaşlılarımız ve vatandaşlarımız da o kadar önemlidir. Zaman zaman bu insanlarımızı ziyaret ederek, sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyoruz. Varsa eksikliklerini gideriyoruz. Bu yaşlı çiftimiz ile ilgili olarak her türlü desteği ve yardımı yapacağız. Evde bakım hizmetleri birimimiz tarafından Bitirmiş çiftinin her türlü bakımı yapılacaktır. Ayrıca kendilerine Vakfımız aracılıyla da maaş bağlanacaktır. Devlet olarak, her zaman onlarında yanındayız” diye konuştu.

ALLAH DEVLETİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Mahfuz Bitirmiş’in eşi Saliha Bitirmiş, Başkan Kılıç’ın yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “4 oğlum ve iki kızım var. Ancak, kimse bize yardım etmiyor. Komşularımızın yardımı ile Kayapınar Belediyesi’nden destek istedik. Sağolsun Sayın Başkan bizi ziyaret ederek, onurlandırdı. Bize önem verdiği ve destekte bulunduğu için teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi