Bülent Ersoy'dan haciz iddialarına yalanlama

Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Mercedes marka aracına haciz geldiği iddialarına ilişkin Diva’nın Mali Müşaviri Ersoy’dan açıklama geldi.

Bülent Ersoy'dan haciz iddialarına yalanlama

Haciz iddialarıyla ilgili olarak Bülent Ersoy’un Mali Müşaviri, söz konusu araçta hiçbir haciz bulunmadığını belirterek, Ersoy’un o araç dışında 3 otomobili daha olduğunu ve “Bülent hanım unutkan biri değil, ancak araçlarıyla ilgilenmiyor demek daha doğru” dedi.

Bülent Ersoy’un Mali Müşavirliğini yapan Yavuz Özkönü, otomobile haciz geldiğine ilişkin çıkan haberleri yalanlayan belge gönderdi. Otomobilin Bülent Ersoy tarafından kullanılmadığını ifade eden Özkönü; “Ersoy'un aynı biçimde kullanmadığı toplamda üç otomobili var. Bülent Hanım için otomobilleriyle ilgilenmiyor demek daha doğru olur” sözlerine yer verdi. Özkönü, sözkonusu diğer araçların da otoparkta olduğunu ve hiç kullanılmadığını belirterek, “Tebliğin üzerinden akabinde 16.12.2014 tarihinde söz konusu vasıtaya ait tüm vergiler ödenmiştir. Haberlerde bulunduğu gibi otomobilin hiçbir haciz ve vergi ödemesi kalmamıştır” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz