Burçin Terzioğlu: Konuşmayacağım...

Instagram’ın en çok takip edilenler listesinde tepelerde yer alan güzel, tatlı ve bir o kadar sempatik oyuncu Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli’yle olan ilişkisine ilişkin açıklamalar yaptı. Güzel oyuncu gazetecilere “Konuşmadım, konuşmayacağım” diye açıklama yaptı. Burçin Terzioğlu.....

Burçin Terzioğlu: Konuşmayacağım...

EMRE ATEŞ

>Önce Kadın İsterse dizisinde Demet rolüyle izledik onu ve çok beğendik. Masum, safbir güzelliği vardı. Sonrasında ilk başrol oynadığı 2008 yapımı Fırtına dizisiyle akıllarımıza kazınmıştı Burçin Terzioğlu. Güzel oyuncu Fırtına dizisinde tanıştığı Murat Yıldırım ile de evlenmiş ve 2014’de ise boşanmıştı.

>Şu sıralar Kanal D’nin fenomen dizisi Poyraz Karayel’de İlker Kaleli ile başrolü paylaşan sempatik oyuncu Burçin hanımın Kaleli ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

>Hem bilirsiniz magazin dünyası hiç haberleri yokken ünlüleri bir anda evlendirip, boşandırır, bir de bakarsın başka aşk uydurur.

>Yürüyüş yaparken gazetecilerle karşılaştığı öğrenilen Burçin Terzioğlu İlker Kaleli ile olan ilişkisine dair soruya “Ben hiçbir zaman konuşmadım ve yine konuşmayacağım, lütfen benim ağzımdan çıkıyormuş gibi bir şeyler yazmayın” diye istekte bulunarak soruya cevap vermemiş oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz