Çokur güven tazeledi

Diyarbakır Şehit Aileleri ile İnsan Hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 9. Genel Kurulu yapıldı. Başkan Ömer Çokur güven tazelerken, "İçimizdeki ihanetcileri temizledik" açıklamasında bulundu.

Çokur güven tazeledi

Şehit Aileleri ile İnsan hakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Diyarbakır Başkanlığı, 9 Genel Kurulunu yaptı. Tek listeyle gidilen seçimde Başkan Ömer Çokur güven tazeledi.

Dernek binasında yapılan kongreye katılımın yüksek olması dikkat çekerken, Başkan Ömer Çokur tek listeyle seçime girdi. Oyların tümünü alarak güven tazelerken, üyelere seslendi. Çokur, isim vermeden eski yönetimi ve başkanı ihanetcikle suçlayarak "onları içimizden temizledik" diyerek, şöyle konuştu.

GÜVEN TAZELEDİ

"Üç dönemdir sizlerden güven oyu almamız siz değerli Şehit ve Gazi Ailelerimize hizmet etmek beni ve yönetimimi ziyadesiyle memnun etmiştir. Malumunuz derneğimiz 1997 yılında kuruldu ve 2011 yılına kadar yani 14 yıl boyunca birileri tarafından yönetildi. Bu 14 yıllık zaman dilimi içerisinde bu derneği yönetenler bırakın şehit ve gazi ailelerine hizmet etmek tam aksine en büyük zararı ve ihaneti yapmışlardır. Bu şahıs tarafından şehit ve gazi ailelerimiz ile ülkemize ihanetlikte bulunmuştur. Bu malum şahıs derneğimize ait adres ve telefonlarını kendi kart vizitine yazarak daha da ortalıkta gezerek, YURT-SAV başkanı benim diye aziz şehitlerimize ihanet etme gafleti içerisindedir.

İHANETCİLERE İHRAÇ

2011 yılından beri Diyarbakır'da bu kutsal dernekte ben ve yönetimim görev yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bizim YURT-SAV'ın ismini kullanarak ihanet, gaflet ve hatta delalet içinde olan o zatı ve onun arkasında giden beyler derneğimizden ihraç edilmiştir. Derneğimizle hiç bir ilgili ve alakaları yoktur. Bu tür ihanetcilere itibar etmeyiniz bizde dernek olarak bunlara papuç bırakmayacağız. Beş yıldır aziz şehit ve gazi ailelerimize ve bu güzel ülkemize hizmet etmeye devam etmekteyiz. Allah'ın izniyle bu kutsal görevde memleketimize ve ülkemize kahraman yol arkadaşlarımla birlikte büyük hizmetlerde bulunacağız."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler