Deniz Çakır'a hapis yolu gözüktü!

Ünlü oyuncu Deniz Çakır’a hapis yolu gözüktü. Yaprak Dökümü dizisinde kötü kadın Ferhunde rolüne hayat veren ve hafızalara kazınan Deniz Çakır alkollü araç kullandı. 6 ay hapis cezasına çarptırıldı fakat mahkeme cezayı erteledi.,

Deniz Çakır'a hapis yolu gözüktü!

 Ünlü ve güzel oyuncu Deniz Çakır, en son sinema filmi olarak Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı Ya Sonra adlı romantik filmde oynayan Deniz Çakır bu kez alkollü araç kullanmakla gündeme geldi.

>İstanbul Adliye Sarayındaki 77. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına tutuksuz olarak yargılanan sanık Deniz Çakır ve Avukatı katıldı. Güzel oyuncu suçunu kabul ederek “Aracımı bir mesafe kullandım polisler de beni yakaladı” diye konuştu.

>Dava karara bağlandı ve güzel oyuncu Çakır, alkollü araç kullanmak suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırıldı, Deniz Çakır’ın duruşmadaki iyi hali de göz önünde bulundurulurken ceza 5 aya indirildi ancak hükmün açıklanması ertelendi.

>OLAY NASIL OLDU           

>Güzel ve seksi oyuncu Deniz Çakır 23 Mayıs 2014 akşamı İstanbul Beşiktaş'ta polis kontrolüne yakalandı. Polislerin yaptıkları ölçümde 2.44 promil alkollü görülen güzel oyuncu, polis merkezine götürüldü. Polis memurları tarafından düzenlenen tutanakta Çakır'ın ehliyetine 6 ay el konulduğu bildirildi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz