Düğün konvoyu mahsur kalınca!

Muş merkeze bağlı Başparmak köyüne gelin almaya giden Yüzgüllü ailesi, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı.

Düğün konvoyu mahsur kalınca!

Yüzgüllü ailesi, kent merkezinde düzenledikleri kına gecesinin ardından, sabah saatlerinde uzun araç konvoyuyla merkeze bağlı Başparmak köyüne gelin almaya gitti.

Köye 3 kilometre kala yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlar yolda mahsur kaldı. Araçlar İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerince 2 saatlik bir çalışma sonucu kurtarıldı.

KÖYE YAKIN MESAFEDE

 

Damat Semih Yüzgüllü, gazetecilere yaptığı açıklamada, kara kışın, mutluluklarına engel olamayacağını söyledi.

Eşini çok sevdiğini ifade eden Yüzgüllü, şöyle konuştu:

''Kara kış mutluluğumuzu engelleyemedi. Yoğun kar ve fırtına nedeniyle, köye 3 kilometre kala araçlarımız kara saplandı. Bu nedenle yolda mahsur kaldık. Yaklaşık 2 saat araçlarda bekledik. Daha sonra İl Özel İdare ekipleri tarafından kurtarıldık. Buna rağmen çok mutluyuz. Karla mücadele ekiplerine teşekkür ederim.''

 

UZUN UĞRAŞ SONRASI

Çalışmalara katılan İl Özel İdaresi Köy Yolları Şube Müdürü Fesih Çakır ise merkeze 30 kilometre uzaklıktaki köy yolunu, 2 saatlik bir çalışma sonucu ulaşıma açtıklarını söyledi.

İçinde yaşlı ve çocuklarında bulunduğu düğün konvoyunun yolda mahsur kaldığını öğrendiğinde ekiplerle hızlı bir şekilde çalışmalara başladığını belirten Çakır, çalışmanın ardından yolu ulaşıma açtıklarını kaydetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler