İşte Benim Stilim’de bakın kim birinci oldu

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışma programında Final gecesi de tamamlandı. Türkiye’nin en stil kızı da böylelikle seçilmiş oldu. Peki Türkiye’nin en stil kızı kim oldu, okuyunca siz de şaşıracaksınız. İşte Benim Stilim Final akşamı büyük heyecana sahne oldu.

İşte Benim Stilim’de bakın kim birinci oldu

RECEP KAYA

TV8'de yayınlanan ve ülkenin en fenomen moda programı olan İşte Benim Stilim dün akşam final heyecanıyla ikinci sezonunu tamamladı. İşte Benim Stilim yine reytingleri kimseye kaptırmadı. İşte Benim Stilim’de büyük heyecana sahne olan final bölümünde büyük ödül için yarışan Nazlı Hamarat, Emel Özkızıltaş, Zeynep Öztürk, İlbige Uzun, Çiğdem Çelik oldu. Final birincisi ise Emel Özkızıltaş oldu.

>EMEL ÖZKIZILTAŞ BİRİNCİ OLDU

>İşte Benim Stilim ikinci sezonda dün akşam final heyecanı yaşandı. Büyük heyecana sahne olan bölüm yine kendi alanında reytingleri kimseye kaptırmazken, büyük ödülün sahibinin kim olacağı en çok merak edilenler arasındaydı.

>Ünlü ve güzel şarkıcı Bengü’nün de konuk jüri koltuğunda oturduğu ve diğer jüriler Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş’ın da yer aldığı final bölümünde finalistlerin çoğu eleştiri aldı. İşte Benim Stilim birincisinin belirlendiği gece sonunda büyük ödül olan 100 bin TL ve en stil kişi olma unvanını Emel Özkızıltaş kazandı. Birinciğe ve hayallerine Emel Özkızıltaş kavuşmuş oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz