İstismarda algı provokasyonu

AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Akyıldız "Her ne kadar basında Mehmet Kara isimli şahıs AK Parti Kulp İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak ifade ediliyorsa da bu şahıs yetersizliğinden ötürü görevinden alınmıştır"

İstismarda algı provokasyonu

AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Nurullah Seyda Akyıldız, Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yaşanan cinsel istismar olayı ile ilgili tutuklanan kişiye ilişkin, "Her ne kadar basında Mehmet Kara isimli şahıs AK Parti Kulp İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak ifade ediliyorsa da bu şahıs yetersizliğinden ötürü görevinden alınmıştır." dedi.

Akyıldız, yaptığı açıklamada, basında AK Parti Kulp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kara olarak gösterilen kişinin, AK Parti ile ilişkisinin olmadığını ve maksatlı bir şekilde böyle gösterilmek istendiğini söyledi.

PARTİYE YÖNELİK KARALAMA

Akyıldız, maksatlı bir şekilde AK Parti'ye yönelik bir karalama çalışması yapıldığını belirterek, şöyle devam etti:

"Her ne kadar basında Mehmet Kara isimli şahıs AK Parti Kulp İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak ifade ediliyorsa da bu şahıs yetersizliğinden ötürü görevinden alınmıştır. Şu an ilçe gençlik kolları başkanımız değildir. Referandum süreci gibi hassas bir dönemde maksatlı bir şekilde partimiz yıpratılmak istenmektedir."

Kaynak: Diyarbakır Söz