Kayahan'ın 13 rakamı sırrı

Bir süre kanser tedavisi gördükten sonra yaşama gözlerini yuman Türk pop müziğinin ünlü duayeni Kayahan’ın dünyada uğursuzluk olarak anılan “13” rakamıyla ilgili bir yaşam biçimi varmış. Okuyunca siz de çok şaşıracaksınız.

Kayahan'ın 13 rakamı sırrı

 “Ben diyorum ki sevgi asla değişmez ve yolu sevgiden geçen herkes bir gün bir yerde buluşacak” sözüyle akıllarımıza gönlümüze kazınan birçok sözleri ile de Kayahan’ın 13 rakamıyla ilgili yaşantısı sizleri de şaşırtacak.

>Onun ölümü ile herkes derin üzüntüye boğuldu. Türkiye siyaha büründü adeta. Usta ve duayen sanatçı Kayahan’ın aslında herkesin uğursuz olarak telaffuz ettiği “13” rakamıyla yaşamını şekillendirdiği öğrenildi.

>Akşam’ın haberine göre; yıllar öncesinde ünlü sanatçının katıldığı bir müzik yarışmasında ilk 13'e kaldığı ve sonrasında da birinciliği göğüslediği öğrenilirken yaşamını da bu rakama göre şekillendirdiği belirtildi.

> “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi”, “Atın beni denizlere” “Elmanın Yarısı” ve “Seninle her şeye varım Ben” gibi ve daha nice şarkılarında ayrı bir duygu ile bestelenen ve insanın içine işlemeyi başarıp dillerden düşmeyen şarkıların ismi Kayahan’dı.

>66’ıncı yaşında hayata gözlerini yuman usta isim Kayahan’ın müzik ve özel yaşamının 13 rakamıyla süslendiği ortaya çıktı. Halbuki 13 rakamı birçok kesime göre talihsizlik ve uğursuzluğun sembolüdür.

>Bu 13 rakamı Kayahan'nın hayatında adeta dönüm noktası oluşturmuş durumdaymış.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler