Kenan Işık öldü mü? Kenan Işık'ın acılı ailesi açıklamayı yaptı!

Kenan Işık Öldü mü? Hergün Kenan Işık hakkında çıkan Kenan Işık öldü haberlerine karşılık acılı aileden haber geldi. Peki Kenan Işık öldü mü? Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl ? Kim Milyoner Olmak İster? 'in efsanevi sunucusu Kenan Işık ve son kahreden durumu hakkında detay

Kenan Işık öldü mü? Kenan Işık'ın acılı ailesi açıklamayı yaptı!

Kenan Işık Öldü mü? Hergün Kenan Işık hakkında çıkan Kenan Işık öldü haberlerine karşılık acılı aileden haber geldi. Peki Kenan Işık çldü mü? Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl ?

Ekranların sevilen ve sayılan sunucusu Kenan Işık, en son Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının sunuculuğunu yapıyordu. Geçirdiği beyin kanaması sebebiyle yarışmadan ayrılan Kenan Işık'ın sağlık durumu ne? Kenan Işık Öldü mü? Kenan Işık'ın hayranlarına şok. İşte Detaylar... Ünlü oyuncu, sunucu ve ekranların saygıdeğer ismi Kenan Işık, geçirdiği ani beyin kanaması sebebiyle sunmakta olduğu Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının sunuculuğundan ayrılmak zorunda kalmıştı. Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin en net açıklama eşi Beril Işık'tan geldi. Kenan Işık'ın eşi Beril Işık geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kenan Işık'ın tedavisine devam ediliğini, durumunda iyi veya kötü hiçbir değişikliğin olmadığını aktaran Beril IŞIK, Kenan Işık için dua istedi. Kenan Işık'ın sesleri duyduğu halde hiçbir tepki veremediği ve hastalığında da bir gelişme yaşanmadığı öğrenildi.

Hastaneden sıkılan Kenan Işık, evine geçti. Tedavisi ve bakımına evinde devam ediliyor. Ünlü isim 1 yıllık koma hayatından sonra kendine gelmesine rağmen halen hayati fonksiyonlarında değişme yok!  SAĞLIK DURUMUNDA İYİLEŞME YOK! KENAN IŞIK ZOR DURUMDA! Kenan Işık'ın geçirdiği beyin kanamasından sonra 1 yıl boyunca girdiği komadan uyanamaması ve uyandıktan sonrada kendine gelememesi hayranlarını çok üzüyor! Hayranlarından dua isteyen Beril Işık, yaptığı açıklamada eşinin durumunun değişmediğini açıkladı!

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler