Koca dayağından kendini yaktı

Adana'da eşinden şiddet gördüğü için kendini yakan Fatma Çelik, eşi Aburrezzak Demir'in gözaltına alınmasına "Sevindim, beni bu hale sokmasaydı." dedi.

Koca dayağından kendini yaktı

46 yaşındaki Fatma Çelik, tedavi gördüğü Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu edildi. İki eli dirseğine kadar sarılı, boynu ile yüzünün bir bölümünün yandığı görülen Fatma Çelik, polisler eşliğinde hastaneden çıkarılarak ambulansa alındı. Çelik, burada eşinin gözaltına alındığını hatırlatan gazetecilere, "Sevindim, beni bu hale sokmasaydı" diye karşılık verdi.

BENZİN DÖKÜP YAKTI

Çelik, öğle saatlerinde eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle polislerin müdahalesine rağmen üzerine benzin döküp kendini ateşe vermişti. Polislerin yangın tüpü ile üzerindeki alev alan elbiseleri söndürülen Çelik, Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Bu arada, Fatma Çelik'in koruma kararının 27 Kasım'da dolduğu, yeni koruma kararı için 21 Aralık'taki duruşmayı beklediği öğrenildi.

Öte yandan Fatma Çelik'in "Bana şiddet uyguladı" dediği dini nikahlı eşi Abdurrazzak Demir'in "Ben şiddet uygulamadım, iftira atıyor." dediği öğrenildi.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz