Kuzey Güney 55. bölümden detaylar

İşte Kuzey Güney 55. bölüm fragamanı ve dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar

Kuzey Güney 55. bölümden detaylar

Kuzey, Sinanerler'in kirli çamaşırlarını ortaya dökmek ve onları zor durumda bırakmak için var gücü ile mücadeleye başlıyor. Ona yardım etmek isteyen biricik aşkı Cemre'de, Barış'ın bilgisayarında sakladığı gizli bilgilere ulaşmak isterken barış tarafından yakalanır. Barış bu duruma çok öfkelenir, ve Cemre'yi kolundan tuttuğu gibi bir odaya kapatır. O sırada Cemre'yi uyarmak için Sinanerler'in evine gelen Kuzey Cemre'nin çığlıklarını duyar ama Barış ona bu durumun onu ilgilendirmediğini söyler.

Öte yandan Zeynep artık Kuzey ile Cemre'nin birbirlerinden ayrılmayacaklarını anlamıştır. Bu durum Zeynep'i çıldırtır. Ve Zeynep hırsına yeni düşer. Zeynep'in Kuzey ve Cemre'den intikam almak için kurduğu plan onlardan çok Sinanerler'e zarar verecektir. Sinanerler'in zor durumda kalmasının sorumluğunu Cemre'ye kesen Banun ona olan öfkesini herkesin gözü önünde kusar. Eskiye ait sırların açığa çıkması ile Sinaerler'in köşkünde hüküm süren huzurlu hava yerini karmaşaya ve kaosa bırakır.

Zeynep'in tehlikeli intikam oyunu iki kardeş Kuzey ve Güney'i bir kez daha kavgaya tutuşturur. İki kardeş birbirlerine yumruklarla öldüresiye vururlar. Cemre'nin bu planı aynı zamanda Simay'ında başını belaya sokar. Sinanerler'in şirketinde oynanan ve yasal olmayan kirli oyunları bulmak için bir çözüm arayan Kuzey sonunda istediği çözüme kavuşur. Ebru Sinaner ise Sinanerler ailesini zor durumdan kurtaracak anlaşma için büyük tavizler verir. Kuzey'in Sinanerler'e karşı planına kardeşi Güney'de bilmeden yardım eder. Sinaerler Kuzey'i küçük görmenin bedelini çok ağır bir şekide ödeyeceklerdir.