Ntv spor kapanacak mı? NTV Spor kapanıyor konusunda açıklama! Ali Ece son dakika!

NTV Spor kapanacak mı? ntvspor kapanıyor mu, ntvspor kapanıyor. Ekranların en çok takip edilen spor kanalı NTV SPOR'un kapatılacağı yönündeki iddialar, kararların Radikal ile ayı olacağı yönünde gösteriliyor

Ntv spor kapanacak mı? NTV Spor kapanıyor konusunda açıklama! Ali Ece son dakika!

NTV Spor kapanacak mı?  ntvspor kapanıyor mu, ntvspor kapanıyor. Ekranların en çok takip edilen spor kanalı NTV SPOR'un kapatılacağı yönündeki iddialar, kararların Radikal ile ayı olacağı yönünde gösteriliyor

Birkaç gün önce çalışanlarının doğruladığı bir bilgiye göre Radikal’in basılı yayın hayatından sonra web sitesinin de kapatılacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi aynı durum Ntvspor’un da başına gelecek gibi görünüyor.

Daha önce Ntvsporexpress’i kapatan kanalın sahibi Doğuş Grubu, şimdi de Ntvspor’u kapatmaya hazırlanıyor. 2015’in son aylarında Dilara Gönder ve Roksan Kunter’le birlikte kamera arkasından birçok kişiyle yollar ayrılmıştı. Şu an ise daha toplu bir işten çıkarma durumu söz konusu. Spor Müdürü Özgür Buzbaş, Güntekin Onay’ın eşi Serra Onay, Irmak Kazuk, Murat Deveci’nin yanı sıra prodüktörlerin şefi Murat Erpek, editör Cem Durak, Taygun Kontaytekin, Gülfem Akdoğan, yönetmenlerden Tolga Tezcanoğlu, kameraman Çağlar Tecim ve spor spikeri Mehmet Sevinç’in de Ntvspor’daki işlerine son verildi. Beşiktaş taraftarlarının favori yorumcularından Ali Ece’nin de artık Ntvspor’da olmayacağı söyleniyor.

Ciddi mali krizin yaşandığı kanalda bir ara 85 kişilik bir ekip yer alıyordu. Şu an ise bu rakamın işten çıkarılanların ardından 25’e düştüğü belirtiliyor.

Kanalın şu an için kapanması gibi bir durum söz konusu değil. Zira kanalın Euroleague ve TBL ile olan sözleşmeleri devam ediyor, dolayısıyla yaz aylarına kadar kanalın yayın hayatına devam etmesi bekleniyor. Sezon sonunda ise Ntvspor bünyesindeki ekibin NTV’nin spor bölümüne geçiş yapması ve kanalın tamamen kapatılması düşünülüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler