Racon Ailem İçin de reyting kurbanı

ATV’nin yeni sezon için en güvendiği dizilerin başında gelen ve sadece fragmanlarıyla bile gündeme oturan Racon ‘Ailem İçin’ dizisinin iki bölüm sonra final yapacağı iddiası gündemi çalkaladı.

Racon Ailem İçin de reyting kurbanı

EMRE ATEŞ

>Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Seçkin Özdemir ve Hande Doğandemir gibi oyuncuların paylaştığı ATV’nin yeni dizisi Racon ‘Ailem İçin’ müthiş bir iddia gündemi çalkaladı.

>Daha yayınlanmaya başlamadan fragmanları tık rekoru kıran dizinin final yapacağı dedikoduları herkesin diline adeta yapıştı.

>Söylentiler, bu dizinin de reytinglere kurban ettiği yönünde fakat henüz resmi bir açıklama yok. Medyatava’nın haberine göre 10 Mart Salı gününden bu yana yayınlanmaya başlayan Racon ‘Ailem İçin’ dizisinin final yapacağı söyleniyor.

>Bizce de ATV’nin Racon ‘Ailem İçin’ dizisi Kanal D’nin Kara Kutu dizisinin karşısında duramayacak gibi. Öyle ki Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği Kara Kutu dizisi ilk yayınlandığı günden itibaren fenomen olmayı başarmıştı.

"Arial","sans-serif"; mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;mso-ansi-language: TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">Belki de ATV Racon ‘Ailem İçin’ dizisinin yayın günü ve saatini değiştirir, kim bilebilir ki?

Kaynak: Diyarbakır Söz