Sağlık Bakanı Recep Akdağ Muğla'da

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Sayın Kılıçdaroğlu'na Muğla'dan bir tavsiyem var. Sağlık işine hiç girmesin. Girerse altında kalır. Hiç sağlığını bozmasın'' dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Muğla'da

Bakan Akdağ, AK Parti İl Başkanlığı'na yaptığı ziyarette, AK Parti döneminde sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Partisinin sağlıkta büyük bir devrim gerçekleştirdiğini ve vatandaşların sağlık hizmeti almasının çok kolaylaştığını söyleyen Bakan Akdağ, ''Geçenlerde sayın Kılıçdaroğlu'nun bir toplantı sırasında söylediği bazı sözler var. Çok enteresan. Bir şehirde CHP'ye ait bir belediye, bir ağız diş sağlığı merkezi açmış. Allah razı olsun. Belediyeler buna benzer ufak tefek hizmetlerini yaparlarsa, biz onlara teşekkür ediyoruz. Sağlığa katkı vermiş oluyorlar. Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki 'AK Parti sağlıkta hizmet edemiyor. Bizim belediyeler nasıl hizmet ediyor görülsün.' Hakikaten sayın Kılıçdaroğlu herhalde Türkiye'de yaşamıyor'' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir hayal dünyasında yaşadığını ileri süren Bakan Akdağ, sözlerine şöyle devam etti:

''Gittiği yerlerde de partilileri onu mutlaka alkışlıyorlardır. Onun için bir hayal dünyasında yüzüyor. Sayın Kılıçdaroğlu bu ülkede eski SSK kabusunun mimarı olan genel müdür. Onu unuttuk mu zannediyor. Yıllarca bu ülkede Sosyal Sigortalar Kurumu'nun genel müdürlüğünü yaptığı zaman, burada işçi emeklileri var, ne çekiyorduk biz. Ne çileler çekiyorduk. Bunları unuttun mu? İşte biz bu çileleri çektiğimiz zaman, biz SSK'lı olarak başka bir hastanenin kapısına gidemediğimiz, ilaçlarımızı bile eczaneden gidip alamadığımız zaman, o sefil zamanlarımızda bu ülkede SSK'nın başındaki yönetici sayın Kılıçdaroğluydu. Millet hafızasını herhalde kaybetmedi. Herhalde Muğlalılar da hafızasını kaybetmedi. Sayın Kılıçdaroğlu'na Muğla'dan bir tavsiyem var. Sağlık işine hiç girmesin. Girerse altında kalır. Hiç sağlığını bozmasın. İstiyorsa gelsin Muğla'da 'beraber hareket edelim gari' diye yürüyelim.''

AK Parti kervanının yoluna devam ettiğini ve bu süreçte de her geçen gün hizmet kalitesini artırdığına işaret eden Akdağ, sağlık alanında 9 yılda önemli çalışmalara imza atıldığını belirtti. Bakan Akdağ, ''Sağlıkta 9 yılda neredeydik nerelere geldik. Ama bizim bir sloganımız var. Diyoruz ki 'Dün böyle değildi. Yarın da daha iyi olacak.' Çok daha iyilerini yapabilmeye bu ülkenin, bu insanın, Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünün olduğuna inanıyoruz. Ve bu inançla Allah nasip ederse, yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

Bakan Akdağ'a parti ziyaretinde, bir süre önce akrep sokması sonucu rahatsızlanan ve Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterle İzmir'e götürüldükten sonra tedavisi yapılan 10 yaşındaki Gülçin Karaman çiçek verdi.

Parti ziyareti sonrası Bakan Akdağ, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek hastane yetkililerinden bilgi aldı. Hastane personeliyle yemek yiyen Akdağ, hastalara, hastane personeline ve gazetecilere çiçek vererek, sohbet etti.

Bakan Akdağ daha sonra kent merkezindeki pazarı gezdi.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz