Şehitlerimizi uğurluyoruz

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlar sırasında binanın çökmesi sonucu şehit düşen 3 asker, memleketlerine uğurlandı.

Şehitlerimizi  uğurluyoruz

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Enes Demir, Jandarma Astsubay Üstçavuş Hüseyin Gümüş ve Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Doğukan Tazegül'ün naaşı, memleketlerine gönderildi.

Sur'da devam eden operasyonlar sırasında binanın çökmesi sonucu şehit düşen Piyade Üsteğmen Demir, Jandarma Astsubay Üstçavuş Gümüş ve Piyade Astsubay Kıdemli Tazegül için Diyarbakır Asker Hastanesinde tören düzenlendi.

Basına kapalı gerçekleştirilen törene, Vali Hüseyin Aksoy, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Diyarbakır Asker Hastanesi Baştabibi Servet Emeksiz ile şehit yakınları da katıldı.

ANKARA'DA TÖREN YAPILDI

Törenin ardından, şehit Gümüş'ün cenazesi Ordu'ya, Demir ve Tazegül'ün ise Ankara'ya gönderildi. Piyade Üsteğmen Demir, Piyade Astsubay Kıdemli Tazegül için Ankara'daki Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Kocatepe Camii'sindeki cenaze namazına katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler