Sevgililer Günü'ne Mem û Zin'li kutlama

Diyarbakır’da bir alışveriş merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle tarihin en ünlü aşıklarından olan Romeo ve Juliet, Leyla ile Mecnun ve Kürt aşıklar olan Mem u Zin’in temsiliyetinde alışverişe çıkanlara karanfil dağıttı

Sevgililer Günü'ne Mem û Zin'li kutlama

Diyarbakır'da bir alışveriş merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle tarihin en ünlü aşıklarından olan Romeo ve Juliet, Leyla ile Mecnun ve Mem u Zin'in temsillerine yer vererek, alışverişe çıkanlara karanfil dağıttı.

Alışveriş Merkezi'nde, tarihin en ünlü aşıkları Romeo ve Juliet, Leyla ile Mecnun ve Mem u Zin karakterleri alışverişe gelenleri karşılayarak karanfil dağıttı.

KARANFİL DAĞITILDI

Ninova Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Salih Erdoğan, Türk edebiyatının ve medeniyetinin seçkin karakterlerini sevgililer gününde andıklarını söyledi. Erdoğan, "Bunun üzerine hazırlıklarımızı yaptık ve karakterlerimizi hazırlayarak müşterilerimize karanfil dağıtmaya başladık. Böyle bir etkinliğin güzel bir ortam yaratacağını düşündük. Katılımcıların da ilgisini çekti. Böyle bir etkinlik Diyarbakır'da ilk defa oluyor" dedi.

Etkinlikte ayrıca sevgilisine en güzel mesajı yazan çift birlikte yemek yeme, mp3 çalar ve çift kişilik sinema bileti kazanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler