Sigortacılıkta yeni bir soluk

Genel Merkezi Ankara‘da bulunan Grup Merkez Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kurulduğu 2006 yılından beri Türkiye’nin 79 vilayetinde Hasar Tasfiyesi konusunda bir ilke öncülük ediyor.

Sigortacılıkta yeni bir soluk

Genel Merkezi Ankara‘da bulunan Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. 79 vilayetten sonra şimdi’de Diyarbakır’da. 2006 yılından beri Türkiye’nin hemen hemen tüm vilayetinde faaliyet gösteren Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. dün Diyarbakır şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Düzenlenen açılış törenine çok sayıda vatandaşta katıldı. Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Türkeş Kocabey şöyle dedi;

“Doğru Adres Grup Merkez Hasar”

“Grup merkez hasar bugün 79. Acentesini Diyarbakır da açmıştır. Çok değerli katılımcıların nezaretinde bugünden itibaren grup merkez hasar sigorta kapsamında oluşan her türlü zararın tasfiyesi işlemlerini yapmak üzere burada faaliyete başlamıştır. Burada ki çalışmalarımızın ve burada ki acente müdürümüzün yüksek katkıları ile en üstü seviyede yürütüleceğine vatandaşlarımıza kusursuz hizmet ilkesi gereği çok üstü seviyede hizmet verileceğini inancımı belirtmek istiyorum. Ülkemizde sigorta kapsamında her türlü mal, eşya ve değerin zarara uğraması halinde doğru adresin Grup Merkez Hasar olduğunu Diyarbakır özelinde de Diyarbakır acente müdürlüğü olduğunu bir kere daha ifade etmeliyim.

“Türkiye de bir ilki gerçekleştiriyoruz”

Bizler merkezi Ankara da olarak 12 yıla yakın bir zamandır faaliyet yürütmekteyiz, Türkiye de bir ilki gerçekleştirdiğimizi ifade ediyoruz bu bizim için gururla ifade ettiğimiz bir durum. Ancak son yıllarda sigortacılıkta meydana gelen gelişmeler, sigorta faaliyetlerinin ülkemizin neredeyse tamamında yürütülme usullerinde bir takım noksanlıkların olduğunu, bir takım eksiklerin olduğunu gözlemlemekteyiz. Yurttaşlarımızın sigorta kapsamında uğramış oldukları zararlar noksanlıklar biz im faaliyet alanımızın temelini oluşturmaktadır. Vatandaşlarımıza her türlü konuda danışmanlık hizmeti vermeyi vatandaşlarımızın uygun görmesi halinde de zararının ortadan kaldırılması yönünde her türlü tasfiye işlemini yapmayı arkadaşlarımız ve hizmet noktalarımız vasıtası ile her geçen gün artan başarı ile sürdürmekteyiz.

Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş Diyarbakır müdürü Abdusselam Arslan ise şöyle dedi;

“Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz”

“ Yeni ofisimiz ile yeni yüzümüz ile Tüm Diyarbakırlı hemşerilerimizi bekliyoruz. Sigorta kapsamında daha önce yaşadıkları mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda da herkesi bekliyoruz. Sadece bu eşsiz güzellikteki Diyarbakır’da değil Yurdun neresinde olursa olsun her hangi bir Trafik Kazası sonucu hayatını kaybetmiş olan vatandaşların geride bıraktıkları anne, baba, eş ve çocuklarına yönelik olarak da sigorta şirketlerinden tazminat alma hakları vardır

Ayrıca bizzat trafik kazası sonucu yaralanmış ve hayatının geriye kalan kısmını sakat olarak devam ettirmek zorunda kalan vatandaşlarımızın da tazminat alma hakları bulunmaktadır. Grup Merkez Hasar A.Ş de mağdur vatandaşlarımıza sigorta şirketlerinden hakları olan bu tazminat bedellerini en üst seviyeden ve tam olarak almalarını sağlamaktadır” dedi.

Şirketin genel faaliyetleri

Şirketin gerçekleştirdiği temel faaliyetler hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse;

Bilindiği üzere pek çok vatandaşımız maruz kaldığı trafik kazaları ya da diğer kazalar sonucunda sigorta kapsamında olan haklarını tam olarak bilememektedirler. Bunun için çoğu zaman haklı oldukları halde, sigorta bünyesinde haksız duruma düşebilmektedirler. Yani hem kaza hem de sigorta mağduru olabilmektedirler. Sadece bu eşsiz güzellikteki Diyarbakır’da değil Yurdun neresinde olursa olsun her hangi bir Trafik Kazası sonucu hayatını kaybetmiş olan vatandaşların geride bıraktıkları anne, baba, eş ve çocuklarına yönelik olarak da sigorta şirketlerinden tazminat alma hakları vardır.

Ayrıca bizzat trafik kazası sonucu yaralanmış ve hayatının geriye kalan kısmını sakat olarak devam ettirmek zorunda kalan vatandaşlarımızın da tazminat alma hakları bulunmaktadır. Grup Merkez Hasar A.Ş de mağdur vatandaşlarımıza sigorta şirketlerinden hakları olan bu tazminat bedellerini en üst seviyeden ve tam olarak almalarını sağlamaktadır.

Kendilerine yapılacak başvuru

Ayrıca Vatandaşların;

-Ölümlü trafik kazalarında kazanın oluş tarihinden itibaren geriye doğru son 15 yıl içerisinde, yaralanmalı trafik kazalarında ise son 8 yıl içerisinde gerçekleşmiş kazalar için ilgili aracın trafik sigortasından tazminat alma hakları bulunmaktadır.

-Sigortasız veya faili meçhul bir aracın sebep olduğu trafik kazası sonucu meydana gelen ölüm, daimi sakatlık ile ilgili tazminatları sigorta şirketlerinden alınabilmektedir.

-İlave olarak da yabancı plakalı araçların karıştığı trafik kazalarında ki tazminatlarda bu kapsamda alınabilmektedir.

-Tüm bu işlemler için Şirketimiz aracılığıyla ilgili yerlere başvuru yapıldığı tarihten itibaren en geç 2-3 ay içerisinde kusur durumlarına göre kendilerine veya hak sahiplerine hak ettikleri tazminat ödemeleri yapılabilmektedir.

Şirketimizin gelecek dönem hedeflerine ilişkin kısaca bilgi vermek gerekirse;

-Kurulduğumuz 2006 yılından itibaren bu güne kadar yürüttüğümüz Hasar Tasfiyesi işlemlerinde profesyonel ve yurt geneline yayılmış konusunda uzman personel ile gelecek dönemde de üstlendiğimiz misyonumuzdan ödün vermeden hizmet kalitemizi her geçen gün daha da artırarak, vatandaşımıza en iyi hizmeti ve her türlü desteği sağlayarak vizyonumuzu daha yükseklere taşımanın gayreti içerisindeyiz.

-Profesyonel bir yönetim anlayışı ve şeffaflık prensipleri çerçevesinde yürüttüğümüz bu hizmetler neticesinde elde ettiğimiz başarımızı sürekli kılabilmek için

-Kalite standartlarımızı her geçen yıl daha da yükseltmek,

-Mağduriyetleri giderilen ve hizmet götürülen vatandaşlarımızın memnuniyet düzeylerini her zaman üst seviyede tutmak,

-Sektördeki öncü konumumuzun kalıcılığını devam ettirmek,

-Grup Merkez Hasar A.Ş nin marka değerini daha da arttırmak,

-Her yıl en az bir önceki yıl gösterdiğimiz hizmet performansımızın üstüne çıkmak,

- Personelimizin moral ve motivasyonları ile iş başarılarını üst seviyede tutabilmek amacıyla periyodik aralıklarla eğitim ve denetim programları geliştirmeye yönelik güncel çalışmaları yürütmektir.

Son olarak;

Grup Merkez Hasar Şirketine ulaşmak ve daha da detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar için irtibat bilgilerimiz aşağıda ki gibidir.

Adres: Meşrutiyet cd. NO: 29/1

Gsm: 0 549 721 51 79

Fax: 0 312 425 12 36

www.gmh.com.tr

Buna ilave olarak da; Genel Merkezimize ait 444 0 871 no lu hattan günün her saatinde arayıp bilgi alınabilmekte ve yardım istenebilmektedir.

Diyarbakır’da Fırat Mah. Urfa Yolu Bulv. Dara Yapı Kat No:50/1 D:28 Kayapınar/Diyarbakır da ki acente Müdürlüğümüze 0 549 8073826 numaralı telefonlardan ulaşma imkânlarına da sahip bulunmaktadırlar.”

Kaynak: Diyarbakır Söz