Şırnaklı işadamı 3 engelliyi sevindirdi

Şırnak’lı işadamı Metin Dündar, Silopi İlçesi'nde yaşayan bedensel engelli 3 kişiye tekerlekli sandalye hediye etti.

Şırnaklı işadamı 3 engelliyi sevindirdi

Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer'in girişimleri ile Şırnaklı işadamı Metin Dündar, Silopi'de oturan yürüme engelli 3 kişiye tekerlekli sandalye gönderdi. Gönderilen tekerlekli sandalyeler dernek binasından araca yüklenerek ihtiyaç sahiplerinin evlerine götürülüp teslim edildi. İlk olarak Karşıyaka Mahallesi'nde yalnız yaşayan yaşlı çiftin evi ziyaret eden Başkan Süer, bakıma muhtaç Lale Doru'ya tekerlekli sandalyesini verdi.

ÜÇ ENGELLİYİ SEVİNDİRDİ

Başkan Süer, daha sonra doğuştan bedensel ve zihinsel engelli Zübeyra Buluş'un tekerlekli sandalyesini anne Songül Buluş'a teslim etti. Buradan da Barbaros Mahallesi'ne geçen Dernek Başkanı Abdullah Süer, burada Tayşun ailesinin evine giderek, ayağından felçli Mehmet Tayşun'a sandalyesini teslim etti.

Engelli yakınları tarafından kendilerine 1 ay önce başvuru yapıldığını hatırlatan Dernek Başkanı Süer, Şırnaklı İşadamı Metin Dündar ile yaptığı görüşme sonucu tekerlekli sandalyelerin satın alındığını söyledi. İşadamı Dündar'a teşekkür eden Başkan Süer, diğer işadamlarına bu yardımın örnek olması çağrısında bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz